Τρίτη, 23-Οκτ-2018 14:36
Όμιλος ΟΤΕ: Διακρίσεις για την προετοιμασία των ανθρώπων του για τη νέα ψηφιακή εποχή
Τέσσερις διακρίσεις για πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την προετοιμασία των ανθρώπων του για τη νέα ψηφιακή εποχή, απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στα HR Awards 2018, το θεσμό που αναδεικνύει καινοτόμες πρακτικές, δράσεις και πολιτικές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Πρεσβευτών Εμπειρίας Πελάτη (CX Ambassadors), που συμβάλλει στην αλλαγή εταιρικής κουλτούρας τοποθετώντας στο επίκεντρο την άριστη εμπειρία πελάτη, απέσπασε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy. Την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Most Innovative use of Technology in HR απέσπασε και το πρόγραμμα Digital HR για τη μετάβαση των λειτουργιών του HR σε ένα πιο γρήγορο και ευέλικτο μοντέλο, με βασικούς πυλώνες το Digital Learning, το Performance Management και τα Digital HR Tools.
Ασημένια διάκριση στην κατηγορία Talent & Performance Management απέσπασαν τα Κέντρα Ανάπτυξης Υπευθύνων Έργου Τεχνολογίας. Πρόκειται για εξειδικευμένα Development Centers που βοηθούν τους εργαζόμενους να εστιάσουν στα δυνατά τους σημεία και τους προετοιμάζουν, ώστε να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις που φέρνουν οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι απαιτήσεις της αγοράς. Τέλος, με bronze βραβείο τιμήθηκε το πρόγραμμα "Συντονιζόμαστε" ICT, στην κατηγορία Best Team Building Program. Πρόκειται για off site workshops, όπου οι εργαζόμενοι αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες, ενημερώνονται για τις εξελίξεις που αφορούν στο αντικείμενό τους, συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και έρχονται πιο κοντά με τις ομάδες τους.
Ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Generation Next του Ιδρύματος Vodafone καλεί τους νέους και τις νέες της χώρας μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου δίνοντας λύσεις σε υπαρκτά...
Η Black Friday είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αναβάθμιση! Με έξυπνες συσκευές σε τρομερές τιμές θα κάνεις το σπίτι σου "έξυπνο" εύκολα!
Κυβερνητικός Κόμβος, PDGS και Κέντρο Ελέγχου και Καθοδήγησης Δορυφόρων (C2) - υποδομές για εθνική αυτονομία
Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις 7 Νοεμβρίου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 12 Νοεμβρίου 2025 στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Οι συνδρομητές δηλώνουν ότι η εμπειρία τους με το δίκτυο έχει βελτιωθεί αισθητά τον τελευταίο χρόνο
Το TaxIQ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεσες, ακριβείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις βασισμένες στην ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και την επίσημη νομολογία.
Η Xiaomi τράβηξε την… κουρτίνα της νέας σειράς Xiaomi 15T, που υπόσχεται να φέρει την premium εμπειρία smartphone πιο κοντά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας.
Η Comsys συμμετέχει ως Gold Sponsor στο Disrupt Lead AI Forum 2025, την διοργάνωση την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Καινοτομία.
Στον σημερινό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) καλούνται να κάνουν δυναμικά βήματα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας τους.