Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 13-Δεκ-2025 18:36

    Τουλάχιστον 16 νεκροί στη Γάζα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν κατεστραμμένες περιοχές

    Τουλάχιστον 16 νεκροί στη Γάζα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν κατεστραμμένες περιοχές
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Γάζας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών που πέθαναν από την έκθεση στο κρύο, καθώς η καταιγίδα πλήττει την περιοχή.

    Οι έντονες βροχοπτώσεις από την καταιγίδα Byron έχουν πλημμυρίσει σκηνές και προσωρινά καταφύγια σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας από αργά το βράδυ της Τετάρτης, επιδεινώνοντας τα βάσανα των κατοίκων της περιοχής, σχεδόν όλοι εκτοπισμένοι κατά τη διάρκεια του πολέμου που διαρκεί περισσότερο από δύο χρόνια.

    Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Γάζας δήλωσε στο AFP ότι τρία παιδιά πέθαναν από την έκθεση στο κρύο - δύο στην πόλη της Γάζας και ένα στο Χαν Γιουνίς, στο νότο.

    Το νοσοκομείο Αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας επιβεβαίωσε τον θάνατο της Χαντίλ αλ-Μάσρι, ηλικίας εννέα ετών, και του Ταΐμ αλ-Καουάτζα, ο οποίος, όπως ανέφερε, ήταν μόλις μερικών μηνών.

    Το νοσοκομείο Νάσερ στο Χαν Γιουνίς ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο οκτάμηνος Ραχάφ Αμπού Τζαζάρ πέθανε στον κοντινό καταυλισμό με τις σκηνές Αλ-Μαουάσι λόγω του κρύου.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ