Συνεχης ενημερωση
Η Advance Deep-Tech Services ΑΕ και η Performance Technologies ΑΕ ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που συνδυάζουν τη διαχείριση μεγάλων βάσεων δεδομένων (Big Databases) με τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).
Η σύμπραξη φέρνει κοντά την ισχυρή εμπειρία και παρουσία της Performance Technologies στην αγορά με την ευελιξία και την καινοτόμο προσέγγιση της Advance Deep-Tech Services. Μαζί, οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν να προσφέρουν λύσεις υψηλής αξίας που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων στην εποχή των δεδομένων.
Η συνεργασία ξεκινά με δύο σημαντικά έργα στους κλάδους του retail και της ασφάλειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεση των δύο πλευρών να δημιουργήσουν απτά επιχειρηματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ημέρα.
"Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει το όραμά μας να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις με λύσεις που οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα και στρατηγική διαφοροποίηση," δήλωσε ο Ανδρέας Τσαγκάρης, CTO της Performance Technologies ΑΕ. "Με την Advance Deep-Tech Services, ενώνουμε δυνάμεις για να προσφέρουμε στην αγορά τεχνολογίες αιχμής που δημιουργούν αξία και προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα."
"Για εμάς στην Advance, η συνεργασία με την Performance αποτελεί σημαντικό βήμα στο όραμά μας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ισχύ των δεδομένων και της ΤΝ," δήλωσε ο Νίκος Μηναδάκης, CEO της Advance Deep-Tech Services ΑΕ. "Η εμπιστοσύνη των πρώτων μας κοινών πελατών μας γεμίζει έμπνευση και μας κινητοποιεί να δημιουργήσουμε ακόμα πιο τολμηρές λύσεις."
Οι δύο εταιρείες προσβλέπουν στη διεύρυνση των κοινών πρωτοβουλιών και στη διαμόρφωση του μέλλοντος της καινοτομίας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.
-
22:15 Τραμπ: Η Ουκρανία με υποστήριξη της ΕΕ μπορεί να ανακτήσει όλα τα εδάφη της - Ίσως να προχωρήσει ακόμη πιο μακριά
-
22:00 Κέρδη για το πετρέλαιο με φόντο τις καθυστερήσεις στις εξαγωγές από το Κουρδιστάν
-
21:43 Άνδρας κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ σε γκολφ κλαμπ στη Φλόριντα
-
21:36 Βουλή: Το σύμβολο της μάχης κατά του παιδικού και εφηβικού καρκίνου "φώτισε" το μέγαρο του κοινοβουλίου
-
21:33 Ιράν-Ευρώπη: Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για να μην επιβληθούν εκ νέου κυρώσεις στην Τεχεράνη
-
21:29 Μακρόν: Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ μόνο αν σταματήσει τον πόλεμο στη Γάζα
-
21:18 Νέα υψηλά για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:16 Βουλή: Την κατάθεση σειράς εγγράφων στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ
-
21:10 Oι 4 προτάσεις Χατζηδάκη για την επιτάχυνση της δικαιοσύνης
-
21:09 Τραμπ: Οι χώρες του ΝΑΤΟ πρέπει να καταρρίπτουν ρωσικά μαχητικά αν εισέλθουν στον εναέριο χώρο τους
-
Απογραφή ΕΦΚΑ: 8 στους 10 επαγγελματίες διάλεξαν τη χαμηλότερη εισφορά – Τι σημαίνει για τη σύνταξή τους
-
Πώς επενδύουν οι πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη σε αβέβαιους καιρούς
-
Ρωσία: Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη εμποδίζουν τη λειτουργία ρωσικών αεροδρομίων
-
Χαλκιαδάκης: Πρωταθλητής Κρήτης με 239,8 εκατ. τζίρο - Τα "δώρα" στον Σκλαβενίτη
-
Energean Ελλάδας: Ζημίες και προσωρινό στοπ στην παραγωγή του Πρίνου - Στροφή 1 δισ. σε αποθήκευση CO₂ και πράσινη καινοτομία
-
me-first: Το Δημογραφικό είναι πολιτισμικό ζήτημα
-
UBS: Οι πόλεις με τον μεγαλύτερο κίνδυνο φούσκας στα ακίνητα
-
Η Ελλάδα "χρωστάει" καλύτερη ζωή στους Έλληνες 25 - 45 ετών
-
BlackRock: Βλέπει άφθονες ευκαιρίες στην Ευρώπη - Αγοράζει εταιρικά ομόλογα, τράπεζες, βιομηχανία και κοινή ωφέλεια - Τι λέει για ελληνικά ομόλογα και περιφέρεια
-
Κυβέρνηση: Περιμένοντας να οριστικοποιηθεί το νέο ραντεβού με Ερντογάν
-
me-first: Το Δημογραφικό είναι πολιτισμικό ζήτημα (126)
-
ΗΠΑ: Ο Τραμπ συνδέει τον αυτισμό με την παρακεταμόλη χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση (87)
-
Γ. Φλωρίδης: Δεν έχει γίνει απόρριψη εκταφής που να αφορά ταυτοποίηση νεκρού (72)
-
Απογραφή ΕΦΚΑ: 8 στους 10 επαγγελματίες διάλεξαν τη χαμηλότερη εισφορά – Τι σημαίνει για τη σύνταξή τους (45)
-
Η Ελλάδα "χρωστάει" καλύτερη ζωή στους Έλληνες 25 - 45 ετών (33)
-
Κυβέρνηση: Περιμένοντας να οριστικοποιηθεί το νέο ραντεβού με Ερντογάν (32)
-
ΝΑΤΟ προς Ρωσία: "Αποφασιστική απάντηση" σε παραβιάσεις του εναέριου χώρου - "Και η στρατιωτική επιλογή στο τραπέζι" (28)
-
Τραμπ: H ανεξέλεγκτη μετανάστευση το κυριότερο ζήτημα της εποχής μας - Στην Ελλάδα το 54% των φυλακισμένων είναι μετανάστες (17)
-
Διεθνής στροφή με πάνω από 150 χώρες να αναγνωρίζουν κράτος της Παλαιστίνης - Ηχηρή παρέμβαση Μακρόν (15)
-
Η Γαλλία, η ευρωπαϊκή κρίση αντιπροσώπευσης και η Ελλάδα (13)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
