Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 02-Σεπ-2025 22:48

    Κ. Τσουκαλάς: "Ανέκδοτο" δεν ήταν μόνο η νομιμότητα, αλλά όλη η διακυβέρνηση της ΝΔ

    Κ. Τσουκαλάς: "Ανέκδοτο" δεν ήταν μόνο η νομιμότητα, αλλά όλη η διακυβέρνηση της ΝΔ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Ανέκδοτο, δυστυχώς, δεν ήταν μόνο η νομιμότητα, αλλά όλη η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, με αφορμή σημερινή συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου.

    Αναλυτικά ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει στη δήλωση του:

    "Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε σε συνέντευξη του στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο: "αλλά το "νομιμότητα παντού", σε μία χώρα που είχε και έχει πολλές πληγές, είμαστε η μόνη κυβέρνηση που από ανέκδοτο, έχουμε αρχίσει και το κάνουμε πράξη".

    Ο κ. Μαρινάκης σε εμφανή πανικό και προσπαθώντας να μηδενίσει το κοντέρ -λες και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανέλαβε καθήκοντα- , ομολόγησε ουσιαστικά ότι το ‘νομιμότητα παντού' ήταν επί 6 χρόνια ανέκδοτο, αλλά τώρα η κυβέρνηση ‘αρχίζει να το κάνει πράξη'.

    Ανέκδοτο, δυστυχώς, δεν ήταν μόνο η νομιμότητα, αλλά όλη η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Ποιος μπορεί να πιστέψει μετά από 6 χρόνια ότι θα αλλάξουν;".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ