Κυριακή, 30-Μαϊ-2021 23:31
Σε χαμηλό 14 μηνών τα κρούσματα κορονοϊού στις ΗΠΑ το τελευταίο 24ωρο
Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στις ΗΠΑ υποχώρησαν σε λίγο περισσότερα από 12.000 το Σάββατο, δηλαδή στα λιγότερα εδώ και άνω του ενός έτους, από τις πρώτες ημέρες εκδήλωσης της πανδημίας στις αρχές του 2020, σύμφωνα με στοιχεία του Johns Hopkins University και του πρακτορείου Bloomberg.
Μολονότι γενικά η καταγραφή κρουσμάτων υποχωρεί τα σαββατοκύριακά, ο αριθμός είναι ο χαμηλότερος από τις 23 Μαρτίου 2020.
Το τελευταίο 24ωρο στις ΗΠΑ έχασαν τη ζωή τους λόγω του κορονοϊού 362 άνθρωποι, οι λιγότεροι σε ένα Σάββατο εδώ και 11 μήνες.
Οι θάνατοι από Covid-19 υποχωρούν σχεδόν σταθερά από τα τέλη Φεβρουαρίου, όσο προχωρά ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού στις ΗΠΑ με τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech, Moderna και Johnson & Johnson.