Συνεχης ενημερωση
Την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων στη GVC Holdings, ανακοίνωσε η Centric.
Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:
H εταιρεία CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια και της έγκρισης της συμφωνίας πώλησης άυλων περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου από την από 14.11.2017 Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, βάσει των προβλεπομένων στο συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ εταιρειών του ομίλου CENTRIC και εταιρείας του ομίλου GVC Holdings Plc, οι όροι του οποίου έχουν γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των άυλων περιουσιακών στοιχείων που περιλαμβάνονταν στην εν λόγω συμφωνία.
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συναλλαγής ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλος των θυγατρικών εταιρειών στις οποίες εντασσόταν η σχετιζόμενη με τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία δραστηριότητα, υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. της CENTRIC. Προς το παρόν η θέση του κ. Καποδίστρια δεν θα αναπληρωθεί.
Ο Γιάννης Καποδίστριας δήλωσε: "ήταν ιδιαίτερο προνόμιο που συνεργάστηκα με τον Πρόεδρο και τα στελέχη της CENTRIC από την αρχή της δραστηριοποίησής της στον κλάδο της προώθησης και υποστήριξης διαδικτυακών παιχνιδιών. Αυτήν τη δεκαετία χτίσαμε μαζί αξίες για τους μετόχους και ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τα στελέχη μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου με το μέγιστο όφελος για τη CENTRIC."
Ο Ροδόλφος Οντόνι δήλωσε: "Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Καποδίστρια για την καθοριστική συμβολή του την τελευταία δεκαετία στην επιτυχημένη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Είμαι ευγνώμων για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εξασφάλιση μιας επωφελούς συμφωνίας για την εταιρεία μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια."
-
19:33 Εμ. Ράμμος στην Ημερίδα Άμυνας Capital.gr: "Η διαστημική τεχνολογία εφαρμογών είναι εκ των ων ουκ άνευ στα θέματα της άμυνας"
-
19:25 Γαλλία: Αυξήθηκαν στους τρεις οι θάνατοι μωρών μετά από κατανάλωση ύποπτου βρεφικού γάλακτος
-
19:20 Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στην Αττική με κέρδη πάνωάνω από 1,5 εκατ. ευρώ
-
19:09 Κάλας: "Ευελιξία" στο δάνειο των 90 δισ. ευρώ για την Ουκρανία
-
19:08 Δ. Παπαστεργίου στην Ημερίδα Άμυνας Capital.gr: "Πλέον αποκτάμε και αυτονομία στο διάστημα"
-
19:07 Ακινητοποιήθηκε συρμός του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου λόγω βλάβης - Ταλαιπωρία για 77 επιβάτες
-
19:05 Ουκρανία: Εκλογές θα προκηρυχθούν όταν το επιτρέψει η κατάσταση ασφαλείας, λέει υψηλόβαθμος αξιωματούχος
-
19:00 Στον Λευκό Οίκο ο Νετανιάχου για τη συνάντησή του με τον Τραμπ
-
18:41 Αρ. Στεφάτος στην Ημερίδα Άμυνας Capital.gr για υδρογονάνθρακες: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολύ σημαντικό περιφερειακό παίκτη
-
18:35 Άμυνα και Διάστημα - Δ. Παπαστεργίου: "Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι"
-
Σ. Σέρμπος: Μετά τις Βαλτικές χώρες, η Ελλάδα είναι η επόμενη που απειλείται από τον αναθεωρητισμό
-
Όλοι διάβασαν τα αποτελέσματα. Λίγοι είδαν πού πάει το έργο
-
Προειδοποίηση Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες: Η απόφαση του Αρείου Πάγου "απειλεί" την ποιότητα ενεργητικού και τις δομές των τιτλοποιήσεων
-
Bloomberg: Ο Τραμπ "ζυγίζει" το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με το Μεξικό και τον Καναδά
-
Κατακόρυφη αύξηση στις ρυθμίσεις δανείων – O καταλυτικός ρόλος των servicers
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ανεξαρτητοποίηση της Ε. Καραγεωργοπούλου: Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει!
-
Χρηματιστήριο: Προσπάθεια ανατροπής με ώθηση από blue chips
-
Οι μηνύσεις του Παύλου Μαρινάκη και το ναυάγιο
-
Κ. Μπακογιάννης: Κίνδυνος για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
-
Νέο "ρεκόρ" στις Διαθήκες: 12.191 καταχωρήθηκαν στην πλατφόρμα σε 3 μήνες
-
Οι μηνύσεις του Παύλου Μαρινάκη και το ναυάγιο (58)
-
Ντ. Μπακογιάννη: Η Ευρώπη πρέπει να συζητήσει με τη Ρωσία - Διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση (35)
-
Είναι λογικό ο Φιντάν να προεξοφλεί τον Τραμπ; (32)
-
Σ. Σέρμπος: Μετά τις Βαλτικές χώρες, η Ελλάδα είναι η επόμενη που απειλείται από τον αναθεωρητισμό (11)
-
Έως 300.000 ακίνητα που ανήκουν σε Δήμους ανά την επικράτεια παραμένουν "αόρατα" (11)
-
Τον αντέχουμε τόσο λαϊκισμό; (9)
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ανεξαρτητοποίηση της Ε. Καραγεωργοπούλου: Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει! (8)
-
Θ. Βερέμης: Η Ουκρανία θα τύχει μεγάλης βοήθειας, τη Ρωσία πρέπει να λυπόμαστε (7)
-
Προειδοποίηση Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες: Η απόφαση του Αρείου Πάγου "απειλεί" την ποιότητα ενεργητικού και τις δομές των τιτλοποιήσεων (7)
-
Υποχωρεί ξανά το Bitcoin κάτω από τα 67.000 δολάρια (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ