Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 19-Ιαν-2017 17:06

    Πολ.Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ:"Όλα στο φως" για τα δάνεια

    Πολ.Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ:"Όλα στο φως" για τα δάνεια
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17.29

    Της Νίκης Ζορμπά

    Για το πόρισμα της εξεταστικής των ΜΜΕ συζήτησε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο συνεδρίασε νωρίτερα στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης,  συζητήθηκε ότι το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ επιβεβαιώνει τη θέση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για το λεγόμενο "τρίγωνο της διαπλοκής" μεταξύ ΜΜΕ, κομμάτων και τραπεζών και το επόμενο διάστημα αναμένεται να κινηθούν και οι νομικές διαδικασίες (αποστολή του πορίσματος στον Άρειο Πάγο κλπ). 

    "Όλα στο φως" είναι το κλίμα που επικράτησε στο Συμβούλιο τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από τα μέλη του Οργάνου σχετικά με το πόρισμα της εξεταστικής.

    Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο Capital.gr ότι έγινε εκτενής συζήτηση τόσο για τις εξορμήσεις των κυβερνητικών στελεχών που έχουν ήδη ξεκινήσει όσο και για την πραγματοποίηση εκδήλωσης παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για τα "δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ". Αυτή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη πότε θα γίνει αλλά τοποθετείται χρονικά στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, δεδομένου ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπρεπε να αποχωρήσει, η συζήτηση μετατίθεται την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα επαναληφθεί συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς και σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ