Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 23-Σεπ-2016 12:44

    ΣΚΑΙ και Alter Ego κατέθεσαν την α' δόση του τιμήματος για τις άδειές τους

    ΣΚΑΙ και Alter Ego κατέθεσαν την α' δόση του τιμήματος για τις άδειές τους
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:14

    Μετά τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, και η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέβαλε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την πρώτη δόση, ύψους 24.633.333,34 ευρώ, για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας.

    Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κατατέθηκαν σήμερα τα πρωτότυπα διπλότυπα είσπραξης της πρώτης δόσης του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες από τις δύο προαναφερθείσες εταιρείες.

    Σημειώνεται ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού προέβλεπε ότι το τίμημα καταβάλλεται σε 3 ισόποσες δόσεις (με τραπεζικές επιταγές), σε 15 μέρες από την ανακήρυξη, εντός 12 μηνών και εντός 24μηνών από τη χορήγηση της άδειας.

    Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε από τις δόσεις, η προκήρυξη ανέφερε ότι ανακαλείται η άδεια. Οι άδειες χορηγούνται εντός 90 ημερών από την ανακήρυξη.

    Απομένουν να καταβάλουν την πρώτη δόση ο κ. Καλογρίτσας και ο ΑΝΤ1.

    Όπως υπενθυμίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι η Δευτέρα 26/9/2016.

    Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις υπερθεματιστές είναι οι: 

    -Η εταιρεία Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ) του Γιάννη Αλαφούζου (συνολικό τίμημα 43,6 εκατ. ευρώ)

    -Η εταιρεία Ιωάννης - Βλαδίμηρος Καλογρίτσας (συνολικό τίμημα 52,6 εκατ. ευρώ)

    - Ο Αντέννα της οικογένειας Κυριακού (συνολικό τίμημα 75,9 εκατ. ευρώ) 

    - Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη (συνολικό τίμημα 73,9 εκατ.ευρώ). 

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ