Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 30-Οκτ-2006 12:31

    “OK” από ΕΕ σε HSBC, Lamda Development για το “The Mall”

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Του Adam Cohen

    ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Dow Jones)-- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη Δευτέρα τον από κοινού έλεγχο αθηναϊκού εμπορικού κέντρου από την θυγατρική της HSBC Holdings PLC (HBC) και την ελληνική εταιρεία real estate, Lamda Development SA.

    Η HSBC Property Investments Ltd αγοράζει το 50% του εμπορικού κέντρου, γνωστού και ως  “The Mall Athens” από την Lamda Development, έναντι 135 εκατ. ευρώ.

    Το "The Mall Athens"  βείσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου. Διαθέτει περί τα 200 καταστήματα λιανικής, περιλαμβανομένων κινηματογράφων και πάρκου αναψυχής, τα οποία μοιράζονται σε τέσσερα επίπεδα.

    Η Επιτροπή ενέκρινε τη συμφωνία, μέσω της απλοποιημένης διασικασίας της, που εγκρίνει κοινοπραξίες, καθώς και άλλες συναλλαγές, μετά το πέρας ενός μηνός, με την προϋπόθεση πως δεν θα διαμσρτυρηθεί κανένα τρίτο μέλος.

    © Dow Jones Newswires

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ