Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 27-Οκτ-2006 13:21

    Sistema: Σε διαπραγματεύσεις για πώληση συμμετοχής στην τράπεζα MBRD

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Της  Anna Ivanova-Galitsina

    ΜΟΣΧΑ (Dow Jones)-- Σε συζητήσεις βρίσκεται ο ρωσικός όμιλος AFK Sistema (SSA.LN) με ευρύ φάσμα πιθανών συνεργατών για την Τράπεζα Αναδιάρθρωσης και Ανάπτυξης της Μόσχας, (MBRD), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή. 

    "Είμαστε σε συζητήσεις με μεγάλο αριθμό διαφόρων πιθανών επενδυτών, περιλαμβανομένης των  Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Αναδόμηση και την Ανάπτυξη(EBRD) και Goldman Sachs- αν και δεν περιοριζόμαστε εκεί-," δήλωσε η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Irina Potekhina στο πρακτορείο Dow Jones Newswires.

    Η ίδια επισήμανε πως είναι λογικό να βρίσκεται η Sistema σε συζητήσεις με την EBRD και την Goldman, καθώς ήδη διατηρεί σχέσεις συνεργασίας και με τις δύο τράπεζες σε άλλα εγχειρήματα  σε τομείς όπως η τεχνολογία και το real estate.

    " Πάντως θα ήταν πρόωρο να πούμε πως έχουμε καταλήξει σε κάποια οριστικές συμφωνίες” είπε η  Potekhina.

    Επίσης πρόσθεσε πως είνει πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί το ύψος της συμμετοχής στην MBRD που επιθυμεί η εταιρεία να αποεπενδύσει, τονίζοντας πως αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με τους πιθανούς αγοραστές.

    © Dow Jones Newswires

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ