Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 24-Οκτ-2025 14:42

    Τραμπ: Ο Καναδάς εξαπάτησε και πιάστηκε - Προσπαθεί να επηρεάσει παράνομα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

    30854700
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τα πυρά του προς τον Καναδά έστρεψε για ακόμη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον ότι "εξαπάτησε και πιάστηκε".

    Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Truth Social, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι "προσπαθεί να επηρεάσει παράνομα το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών σε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην ιστορία της χώρας μας".

    Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε χθες Πέμπτη το βράδυ να "τερματιστούν" οι διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ με τον Καναδά για το εμπόριο, κατηγορώντας τις καναδικές αρχές πως διαστρέβλωσαν δηλώσεις προκατόχου του, του ρεπουμπλικάνου Ρόναλντ Ρέιγκαν, στο πλαίσιο διαφημιστικής εκστρατείας εναντίον της αύξησης των τελωνειακών δασμών εκατέρωθεν.

    Η ανάρτηση του Τραμπ

    Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ!!!Με δόλιο τρόπο αγόρασαν μια μεγάλη διαφήμιση λέγοντας ότι ο Ρόναλντ Ρέιγκαν δεν συμπαθούσε τους δασμούς, ενώ στην πραγματικότητα ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ. Ο Καναδάς προσπαθεί να επηρεάσει παράνομα το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών σε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην ιστορία της χώρας μας.

    Ο Καναδάς εξαπατούσε εδώ και καιρό με τους δασμούς, χρεώνοντας τους αγρότες μας έως και 400%. Τώρα, αυτός και άλλες χώρες δεν μπορούν πλέον να εκμεταλλεύονται τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Ρόναλντ Ρέιγκαν που αποκάλυψε αυτή την ΑΠΑΤΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!!!

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ