Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 12-Ιουλ-2024 14:29

    Ο Ν. Παππάς διευκρινίζει ότι βρίσκεται στο ίδιο "μήκος κύματος" με Κασσελάκη για την Attica Bank

    Ο Ν. Παππάς διευκρινίζει ότι βρίσκεται στο ίδιο "μήκος κύματος" με Κασσελάκη για την Attica Bank
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε διευκρίνιση ότι δεν κινείται σε γραμμή διαφορετική από εκείνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, σε σχέση με τις εξελίξεις στην Attica Bank, προχώρησε ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος Νίκος Παππάς.

    Όπως σημειώνουν κύκλοι του κ. Παππά, "επειδή υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα περί "διαφορετικής γραμμής" του Ν. Παππά από τον Στ. Κασσελάκη σε σχέση με το θέμα της Τράπεζας Αττικής, διαφορά που δεν προκύπτει ούτε από τη συνέντευξη στο Action24 (η απομαγνητοφώνηση που κυκλοφορεί το επιβεβαιώνει), ούτε από όσα λέει ο τομεάρχης Οικονομικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτω tweet του Ν. Παππά και τη χθεσινή ανάρτηση (απάντηση στο non paper της Ν.Δ.) του Στ. Κασσελάκη.

    Ο Ν. Παππάς μίλησε για 5ο πυλώνα, για διαφάνεια, για προστασία των δικαιωμάτων του δημοσίου, για στήριξη των ΜμΕ. Ο πρόεδρος έχει πει ότι "όχι απλά θέλουμε τον ανταγωνισμό, αλλά θέλουμε και την προσέλκυση και νέων κεφαλαίων για να δημιουργηθούν νέες συστημικές, αλλά κυρίως μη συστημικές τράπεζες", κ.ά.

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ