Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 24-Ιαν-2024 16:30

    Π. Δουδωνής για Βοριδη: Παγκόσμια πρωτοτυπία

    Π. Δουδωνής: Η θέση μας για τους απόδημους Έλληνες, είναι θέση αρχής και όχι συγκυριακή και μεταβαλλόμενη
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Νέα εστία έντασης προκλήθηκε στην ολομέλεια για την στάση της αντιπολίτευσης στην επιστολικη ψήφο.

    Ο βουλευτής επικρατειας του ΠΑΣΟΚ, Π. Δουδωνης απευθυνόμενος στον Μάκη Βοριδη, μίλησε για "παγκόσμια πρωτοτυπία" να μεμφεται ο υπουργός της κυβέρνησης που δεν θα ψηφίσει κυβερνητικό νομοσχεδιο, την αντιπολιτευση "γιατί δεν θα ψηφίσει άλλο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης".

    Ειδικότερα, ο κ Δουδωνης είπε μεταξύ άλλων για τον κ. Βοριδη: "Είπατε ως προς το ζήτημα της τροπολογίας ότι δεν έγινε και τίποτα, δεν αποτελεί σοβαρό θέμα το ότι είναι εκπρόθεσμη για να το συζητήσουμε στην επιτροπή ή στον δημόσιο διάλογο. Απλώς είναι εκλογική νομοθεσία και είναι και internal corporis γιατί το άρθρο 51 παρ. 4 μιλά για 2/3. Τα 2/3 πρέπει να τα γράφουμε σε μια χαρτοπετσέτα, όπως έγραφε κάποτε τα οικονομικά στοιχεία της χώρας το κόμμα σας -που τότε δεν ήταν κόμμα σας"

    "Αυτήν την τροπολογία - για την οποία λέτε ότι είναι κρίσιμος ο ρόλος μας - δεν είπε ο Πρωθυπουργός ότι θα την επανακαταθέσει μετά τις ευρωεκλογές; Σας ρωτώ: Γιατί δεν αποσύρετε την τροπολογία, που χρειάζεται 200 ψήφους για να περάσει, τη στιγμή που θα την επανακαταθέσετε;"

    "Να σας πω γιατί δεν την αποσύρετε; Γιατί αυτή η Κυβέρνηση μοιράζεται με τον Πάπα την αξίωση του αλάθητου ή μάλλον μοιραζόταν, γιατί και ο Πάπας άλλαξε άποψη".

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ