Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 22-Ιαν-2024 13:25

    Αμφίβολη έως πολύ δύσκολη η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

    Αμφίβολη έως πολύ δύσκολη η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Εξαιρετικά αμφίβολη έως πολύ δύσκολη να πραγματοποιηθεί χαρακτηρίζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης νοσεί από γρίπη τύπου Η1Ν1.

    "Το πρόγραμμα μένει ως έχει και θα επαναξιολογείται…", σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. "Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι οι υπουργοί έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση. Ας μην προκαταλάβουμε τα γεγονότα…", ανέφερε, ερωτηθείς για τη στάση υπουργών, όπως του κ. Βορίδη, όταν η κυβερνητική πρωτοβουλία για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών έρθει προς ψήφιση στη Βουλή. 

    "Μας ενδιαφέρει να συζητηθεί το θέμα στο υπουργικό. Να εξηγήσουμε ποια είναι τα επιχειρήματά μας… Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά… Να επαναλάβω τον διαχρονικό σεβασμό μας στην εκκλησία και τις απόψεις της… Υπάρχει η νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική εξουσία. Η κυβέρνηση εισηγείται τα νομοσχέδια. Ένα από αυτά είναι το δικαίωμα στον γάμο… Η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμά της. Δεν βάζει σε διαδικασία δημοψηφίσματος θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων…", τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του αρχιεπισκόπου Αθηνών για δημοψήφισμα. 

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ