Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 05-Δεκ-2023 20:46

    Συναντήσεις ΥΕΘΑ Ν. Δένδια με τον υπουργό Άμυνας και την υπουργό Εξωτερικών της Γκάνας

    Συναντήσεις ΥΕΘΑ Ν. Δένδια με τον υπουργό Άμυνας και την υπουργό Εξωτερικών της Γκάνας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Διμερείς συναντήσεις με τον υπουργό 'Αμυνας Dominic Nitiwul και την υπουργό Εξωτερικών Shirley Ayorkor Botchwe της Γκάνας είχε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης, στην αφρικανική χώρα.

    Στον προσωπικό λογαριασμό του στο " X " ο κ. Δένδιας έγραψε σχετικά : "Εγκάρδια συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων και Περιφερειακής Ολοκλήρωσης της Γκάνας Shirley Ayorkor Botchwe.

    Υπογραμμίσαμε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας και την προσήλωσή μας στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)".

    Όσον αφορά στη συνάντηση του με τον Γκανέζο ομόλογο του Dominic Nitiwul ο κ. Δένδιας έγραψε επίσης : "εκφράσαμε την κοινή μας θέληση για την ενίσχυση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και την υπογραφή Μνημονίου για τη συνεργασία στη στρατιωτική εκπαίδευση".

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ