Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 03-Νοε-2023 16:53

    Δ. Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ) για υποκλοπές: "Για πόσο ακόμα θα σιωπά και θα κρατά τα στόματα κλειστά ο Πρωθυπουργός;"

    Δ. Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ) για υποκλοπές: "Για πόσο ακόμα θα σιωπά και θα κρατά τα στόματα κλειστά ο Πρωθυπουργός;"
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις "νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών", εξαπολύει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη καταγγέλλοντας προσπάθεια "φίμωσης και υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών".

    Συγκεκριμένα στην δήλωσή της αναφέρει:

    "Το Μαξίμου επιλέγει την αφωνία ακόμη και μετά τα τελευταία συγκλονιστικά δημοσιεύματα ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ο ανιψιός και πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού φέρεται να είναι αποστολέας -όταν ακόμα ήταν σε αυτή τη θέση το 2021- μολυσμένων με Predator sms σε 11 σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου.

    Έτσι εξηγείται η επίμονη άρνηση του πρωθυπουργού να διευκολύνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης και η εφαρμογή κάθε μεθόδου φίμωσης μαρτύρων. Αντί να δώσει ο ίδιος την έγκριση, για να μιλήσουν τα στελέχη της ΕΥΠ και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, στοχοποιεί θεσμικούς αξιωματούχους και υπονομεύει το έργο των Ανεξάρτητων Αρχών. Όμως, η αλήθεια θα λάμψει όσο και να επιθυμεί τη συγκάλυψη ο κ. Μητσοτάκης".

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ