Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 01-Νοε-2023 19:51

    Στ. Κασσελάκης: Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι μέχρι 10.000 ευρώ ο φόρος τους θα είναι μηδέν

    Πρεμιέρα Κασσελάκη στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: Σινιάλα ενότητας και αντικυβερνητικά πυρά
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Επίθεση στο "νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη", εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.

    Με βίντεο που ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για "φορολογική αλαζονεία". Συγκεκριμένα αναφέρει:

    "Φορολογία. Θα μου πείτε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε άδεια ταμεία και έπρεπε να βγάλει τη χώρα από χρεοκοπία. Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς του Μητσοτάκη; Ας διαβάσουμε πρωτοσέλιδα από εφημερίδες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινή: με το νέο σύστημα 473.000 ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν επιπλέον φόρο 1.444 ευρώ ο καθένας. Τα ΝΕΑ: Φόρος 1.444 ευρώ για 473.000 ελεύθερους επαγγελματίες. Δημοκρατία: Τύφλα να ‘χει ο Κατρούγκαλος, χαράτσι 1.444 ευρώ φέρνει ο νέος νόμος του υπουργείου Οικονομικών".

    Συνεχίζοντας αναφέρει: "Η λογική 41% έχω ό,τι θέλω κάνω φέρνει και φορολογική αλαζονεία. Εμείς δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι μέχρι 10.000 ευρώ ο φόρος τους θα είναι μηδέν. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη αλλά επειδή με τέτοιο εισόδημα είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι μηδέν".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ