Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 05-Οκτ-2023 13:38

    Στα Τίρανα ο Γ. Γεραπετρίτης για τη Σύνοδο ΥΠΕΞ της Διαδικασίας του Βερολίνου

    Στα Τίρανα ο Γ. Γεραπετρίτης για τη Σύνοδο ΥΠΕΞ της Διαδικασίας του Βερολίνου
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα Τίρανα μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, την εκ περιτροπής προεδρία της οποίας ασκεί η Αλβανία.

    Ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί σήμερα με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

    Κατά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου, ο κ. Γεραπετρίτης θα παρέμβει στη δεύτερη συνεδρίαση της Συνόδου.

    Μετά το πέρας αυτής, θα έχει επαφές με εκπροσώπους της ομογένειας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα.

    Θα ακολουθήσει διμερής συνάντηση με τον ομόλογό του, Ίγκλι Χασάνι (Igli Hasani), ενώ θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα (Edi Rama).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ