Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 18-Σεπ-2023 10:26

    Κ. Μητσοτάκης για τους 5 νεκρούς της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη: "Διπλά οδυνηρό να θρηνούμε ζωές που χάθηκαν σώζοντας ζωές"

    Κ. Μητσοτάκης: Θα κινητοποιήσω ό,τι ευρωπαϊκό πόρο υπάρχει για να στηρίξουμε τους πολίτες
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τη θλίψη του για τον τραγικό θάνατο των πέντε Ελλήνων, μελών της ανθρωπιστικής αποστολής της χώρας μας στη Λιβύη, εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυρ. Μητσοτάκης.

    "Είναι διπλά οδυνηρό να θρηνούμε ζωές που χάθηκαν σώζοντας ζωές", σημειώνει ο πρωθυπουργός, "και ταυτόχρονα να αγωνιούμε για την υγεία ανθρώπων μας, που θέλησαν να απαλύνουν την αγωνία άλλων ανθρώπων. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ταξίδεψαν στη Λιβύη για να βοηθήσουν μετά το χτύπημα της φύσης που πλήγωσε και τη δική μας χώρα". 

    Όπως επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, "σε ένα τραγικό δυστύχημα θρηνούμε, δυστυχώς, 5 μέλη της ελληνικής αποστολής. Ένα δράμα που συνέβη, ενώ εκτελούσαν το ευγενές καθήκον του ανθρωπισμού και της διεθνούς αλληλεγγύης.  Όλη η χώρα πενθεί. Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και στους 10 τραυματίες μας. Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ