Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Οκτ-2021 13:00

  Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια από ιδρυτική Διακήρυξη ΝΔ: "Είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Εθνους"

  Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια από ιδρυτική Διακήρυξη ΝΔ: "Είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Εθνους"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς", αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση για τη συμπλήρωση 47 ετών από την ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος.

  "Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης. Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία", συνεχίζει ο πρωθυπουργός και σημειώνει:

  "Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους".

  "Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά!", καταλήγει.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ