Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 27-Φεβ-2021 08:50

  ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης "έχασε" τα Χανιά

  ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης "έχασε" τα Χανιά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Νίκης Ζορμπά

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εσωκομματική "μάχη” στις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ολοκληρωθεί το επόμενο σαββατοκύριακο, όταν αναμένεται να έχουν αποπερατωθεί όλες οι συνδιασκέψεις.

  Η Κουμουνδούρου περιορίζεται στην ενημέρωση μόνον σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, την οποία χαρακτηρίζει "καλή” και στην υπογράμμιση της επιτυχίας για την πραγματοποίησή τους εν τω μέσω της Πανδημίιας.

  Από τα "κουκιά” πάντως που θα μαζέψουν τόσο οι εσωκομματικές τάσεις όσο και οι "προσωπικοί μηχανισμοί”, θα φανεί και ο πραγματικός συσχετισμός δυνάμεων στο εσωτερικό του κόμματος.

  Για την ώρα οι δυο κραταιές εσωκομματικές ομάδες " Ομπρέλα” ( Η συγχώνευση 53 με κομματικούς κλπ) με την "κίνηση μελών” ( Η ομάδα των προεδρικών δηλαδή Σπίρτζη, Παππά, Ζαχαριάδη) δίνουν μάχη επικράτησης, όπου κυρίως στην Αττική είναι αμφίρροπη και σκληρή ιδίως σε Ανατολική Αττική, Βόρεια Αθήνα, Α΄Αθήνας, Πειραιά και Δυτική Αττική.

  Στα Χανιά πάντως ( εκεί όπου ο Παύλος Πολάκης κέρδισε την έδρα στερώντας τη τον Ιούλιο του 2019 από τον Γιώργο Σταθάκη), ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε κατά κράτος, άλλως "πανηγυρικά”, ως είπε χαρακτηριστικά "σύντροφός” του.

  Κατά πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο της νομαρχιακής, με ποσοστό συντριπτικό 70-30 καθώς η υποψήφιά του έλαβε 35 ψήφους έναντι 150 που πήρε ο νυν γραμματέας της Νομαρχιακής.

  Αχός ανακούφισης ακούστηκε για το αποτέλεσμα από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι... καταστατικά αντίθετα στην πολακική πολιτική θεώρηση των πραγμάτων, με ένα εξ αυτών, να δηλώνει στο "Κ”: "Ευτυχώς , φάνηκε ότι υπάρχει ελπίδα”. 

  *Διαβάστε περισσότερα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ που κυκλοφορεί

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ