Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 06-Σεπ-2020 13:35

  ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να σταματήσει να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες

  ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να σταματήσει να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κ. Τσίπρας να σταματήσει να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες, τονίζει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ΚΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  "Ας αναλογιστεί μήπως, η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη", υπογραμμίζει η ΝΔ.

  Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία Τσίπρα:

  Ο κ. Τσίπρας μιλάει για έλεγχο των "αρμών της εξουσίας" και για "μη ομαλή κατάσταση" και χειροκροτάει ο Νίκος Παππάς και χαμογελάει ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Αυτό που ομολογεί ο ίδιος ότι επιχείρησε να κάνει και - ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας - δεν τα κατάφερε, ας πάψει να προσπαθεί να το φορτώσει σε άλλους. Κι ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Ελληνες πολίτες, κατηγορώντας τους διαρκώς ως θύματα προπαγάνδας. Ας αναλογιστεί μήπως, η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ