Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 18:44

  Τα "μαζεύει"  ο Σ. Παπαδόπουλος για παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑ σε Δικαιοσύνη

  Τα "μαζεύει"  ο Σ. Παπαδόπουλος για παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑ σε Δικαιοσύνη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά τις "ρουκέτες" που πέταξε περί παρεμβάσεων στην Δικαιοσύνη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, με δήλωσή του που διανεμήθηκε "κεντρικά" από τον ΣΥΡΙΖΑ , επιχειρεί να ανασκευάσει. 

  Συγκεκριμένα, ανέφερε:

  "Σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου (ΣΚΑΙ 29/6, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 30/6) μεταξύ άλλων διαπιστώσεων για τη 'μη ποδοσφαιροποίηση' της πολιτικής, καυτηρίασα την αθέμιτη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη - κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης της ΝΔ - στη Δικαιοσύνη, με προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν και την ηγεσία του Αρείου Πάγου να απαιτήσει σεβασμό της Δικαιοσύνης.

  Προφανώς το 'κάποιοι από εμάς' που ανέφερα αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έσπευσαν να ερμηνεύσουν κακόβουλα κάποια ΜΜΕ, κόβοντας το σημείο στο οποίο είχα αναφερθεί στον κ. Γεωργιάδη.

  Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν.

  Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…".

  Διαβάστε ακόμη: 

  * "Ρουκέτες" Παπαδόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ