Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Μαϊ-2020 11:41

  Έρχονται ανακοινώσεις για τη στήριξη των αερομεταφορών

  Έρχονται ανακοινώσεις για τη στήριξη των αερομεταφορών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένα συνολικό πακέτο παρεμβάσεων, που θα έρθει, για να στηρίξει τον κρίσιμο κλάδο των αερομεταφορών, ετοιμάζεται να φέρει στο προσκήνιο η κυβέρνηση.

  Στον απόηχο της παρουσίασης του προγράμματος-γέφυρα των 24 δισεκατομμυρίων ευρώ, για την ενίσχυση της απασχόλησης, της οικονομίας και του τουρισμού, το κυβερνητικό επιτελείο στρέφει την προσοχή του και στις αερομεταφορές. Πρόκειται για έναν τομέα-αιχμή για τη γενικότερη πορεία του εφετινού τουρισμού, με παράγοντες της κυβέρνησης να δείχνουν προς την κατεύθυνση μιας ισχυρής στήριξης, εξηγώντας ότι, όπως και σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία. Γεγονός που μετατρέπει σε επιτακτική την ανάγκη να τεθούν βάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν ενισχυτικά, στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία.

  Οι κεντρικές ανακοινώσεις αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ώρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρεμβάσεις που σχεδιάζει η κυβερνητική ομάδα θα σχετίζονται με το σύνολο του κλάδου. Δηλαδή, τις αεροπορικές εταιρείες, τα αεροδρόμια και τις εταιρείες handling.

  Δημήτρης Γκάτσιος

  Διαβάστε ακόμη: 

  * Βαρύ πλήγμα στον τομέα των αερομεταφορών από την πανδημία

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ