Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιαν-2020 23:51

  Μέχρι το καλοκαίρι θα καλύπτεται περίπου το 90% των αναγκών του ΟΑΣΘ, δήλωσε ο Ζέρβας

  Μέχρι το καλοκαίρι θα καλύπτεται περίπου το 90% των αναγκών του ΟΑΣΘ, δήλωσε ο Ζέρβας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη σύμβαση του ΟΑΣΘ με τα ΚΤΕΛ που "απελευθερώνει" 60 - 70 αστικά λεωφορεία και στη μίσθωση μεταχειρισμένων οχημάτων με στόχο να βελτιωθούν μέχρι το καλοκαίρι οι αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

  "Με την εκχώρηση γραμμών στα ΚΤΕΛ, η πόλη ανακτά στον αστικό ιστό 60 - 70 λεωφορεία, που καλύπτουν το 70% - 80% των αναγκών του συγκοινωνιακού έργου. Μέχρι το καλοκαίρι, με τη μίσθωση μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, αποκτούνται άλλα 100 και στο τέλος του εξαμήνου θα καλύπτεται περίπου το 90% των αναγκών του ΟΑΣΘ", τόνισε ο δήμαρχος.

  Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων αναφέρθηκε στο θέμα της εγκληματικότητας στην πόλη: "Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ και ζητούμε συνεχώς ενίσχυση των περιπολικών και των δυνάμεων. Ως δήμος προσπαθούμε να περιορίσουμε τις προϋποθέσεις του εγκλήματος".

  Τέλος, έθιξε τα ζητήματα που αφορούν στη σχολική στέγη, τονίζοντας πως για τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα. Αναφερόμενος σε μεμονωμένα περιστατικά, διευκρίνισε ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ο δήμος και πως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ