Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιουλ-2019 18:40

  Ικανοποίηση Γ. Κεφαλογιάννη για τις εξελίξεις στην Creta Farm

  Ικανοποίηση Γ. Κεφαλογιάννη για τις εξελίξεις στην Creta Farm
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις αναφορικά με την ολοκλήρωση του πρώτου βήματος για τη διάσωση της εταιρείας Creta Farm, εξέφρασε ο υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Ρεθύμνης, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

  O κ. Κεφαλογιάννης ήταν, όπως υπογράμμισε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώτος που τον ενημέρωσε για τα σοβαρά θέματα που αντιμετώπιζε η εταιρεία δίνοντας τις σωστές κατευθύνσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης (MOU) με τις πιστώτριες τράπεζες, o κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε πως: "Η κινητοποίηση του συναδέλφου μου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε μετά και την ενημέρωση μου για το σοβαρό πρόβλημα στην εταιρεία. Θέλω πραγματικά να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την άμεση ανταπόκριση του και να τον ευχαριστήσω θερμά για την ουσιαστική προσπάθεια εκπόνησης και υλοποίησης ενός σχεδίου διάσωσης που εξασφαλίζει τις θέσεις εργασίας προφέροντας νέες προοπτικές ανάπτυξης".

  Υπενθυμίζεται πως η κρητική εταιρεία είναι από τις μεγαλύτερες αλλαντοβιομηχανίες με 800 εργαζόμενους και τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόσο τα προβλήματα που αφορούν στην οικονομική της κατάσταση, όσο όμως και τη διαμάχη των δύο μεγαλομετόχων που είναι οι αδελφοί Δομαζάκη.

  Το κυρίαρχο ζήτημα αφορά στο ότι οι τράπεζες που λειτουργούν πιστωτικά για την αλλαντοβιομηχανία, έχουν ζητήσει να υπάρξει είσοδος στην εταιρεία στρατηγικού επενδυτή. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ