Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 14-Απρ-2019 17:02

  Οι αιχμές των παρεμβάσεων των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ

  Οι αιχμές των παρεμβάσεων των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:11

  Του Δημήτρη Γκάτσιου 

  Με τις μονόλεπτες τοποθετήσεις των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών ξεκίνησε η εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.  

  -Μ. Αγγελόπουλος: Είναι η στιγμή για τη πιο αναγκαία πολιτική αλλαγή στον Τόπο. Η Σάμος μεταφέρει μήνυμα ενότητας και προοπτικής. Πρέπει όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.

  -Α. Ογλού: Εκπροσωπώ μία μητέρα με τρία παιδιά. Μία επιστήμονα. Μία γυναίκα. Η Ε.Ε. πρέπει να έχει περισσότερες γυναίκες. Για να αγωνίζονται για αυτές τις αξίες.

  -Γ. Αμυράς: Ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ εκφράζουν τους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα ψηλά και όχι στον πάτο της Ευρώπης. Όλοι θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση της λογικής. Ο λαϊκιστής Τσίπρας έχει κοντύνει την Ελλάδα παντού.

  -Γ. Ανδρουλάκης: Κομίζουμε το μήνυμα της ΝΔ. Η ΝΔ παρατάσσει όλες τις δυνάμεις σε αυτήν την προσπάθεια. Διατρέχουμε ολόκληρη την επικράτεια. Μιλάμε για τη ΝΔ. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα επαναφέρουν την κανονικότητα.

  -Α. Μ. Ασημακοπούλου: Στις 26 Μαΐου δίνουμε μάχη για την Ελλάδα. Για την Ευρώπη. Για τα εθνικά θέματα. Μάχη για τα παιδιά μας. Μάχη για εμάς. Μάχη για όλους τους Έλληνες.

  -Τ. Αράχωβα: Αυτό που πρεσβεύω είναι ο πολιτισμός στην πολιτική. Το ήθος στην πολιτική. Περισσότερη Ελλάδα στην Ευρώπη.

  -Λ. Βαρουξής: Θέλω να παλέψω για τον Τόπο μου. Η τιμή που μου έκανε ο Κ. Μητσοτάκης είναι μεγάλη. Θέλω να εκφράσω τη γενιά μου, που πολεμήθηκε όσο καμία μέσα στην κρίση.

  -Α. Βερούτης: Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπροσωπεί την Ελλάδα που αξίζουμε. Θέλω να υπηρετήσω αυτό το όραμα. Θέλω να υποστηρίξω αυτό το εγχείρημα για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.

  -Ε. Βόζενμπεργκ: Η ΝΔ είναι πρωτοπόρος στις ευρωπαϊκές αξίες. Σε αυτές τις εκλογές θα στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα. Αυτό της συμμετοχής. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα είναι το προανάκρουσμα των εθνικών εκλογών.

  -Ν. Γιαννής: Για την Ευρώπη, για την Ελλάδα και για τη ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επωμίζεται το ρόλο του αναμορφωτή.

  -Κ. Γούλα: Η θέση μας στην Ευρώπη είναι απαραίτητη. Είναι απαραίτητη και η δική μας δυνατή φωνή. Θα πρέπει όχι απλά να πετύχουμε. Αλλά να αποκτήσουμε και μία μεγάλη διαφορά, για να ακουστούμε ακόμα πιο έντονα μέσα στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.

  -Κ. Βέργος: Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ νιώθω χρέος η φωνή μας να ακουστεί στην Ευρώπη. Οι νέοι ζητούν από παντού να υπάρξει μία μεγάλη πολιτική αλλαγή.

  -Τ. Διαμαντοπούλου: Θα μεταφέρω τις αρχές της ΝΔ στην Ευρώπη. Έχουμε μεγάλη ανάγκη για μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Ευρώπης.

  -Ν. Δούκας: Συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο, γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλουν να επενδύσουν στις παραγωγικές δυνάμεις του Τόπου. 

  -Π. Ελευθεριάδης: Έχει έρθει η στιγμή να υπερασπιστούμε τις παραδοσιακές ελληνικές αξίες. Η ΝΔ θα στηρίξει την ανοιχτή κοινωνία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

  -Θ. Ζαγοράκης: Η διαφορά μας από το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγάλη.

  -Δ. Καιρίδης: Η μάχη είναι κοινή, απέναντι στο λαϊκισμό και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η 25η Μαΐου θα είναι το πρόκριμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η Ελλάδα θα πορευτεί με αξιοπρέπεια και δημιουργική ανάπτυξη. Θα κάνει νέα αρχή σε σταθερό δρόμο.

  -Θ. Καλαμπόκης: Ο Κ. Μητσοτάκης πιστεύει στη νέα γενιά. Γύρισα στην Ελλάδα, γιατί θέλω να αγωνιστώ για τη νέα γενιά. Η ΝΔ θα οικοδομήσει μία χώρα, για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι.

  -Μ. Κεφαλογιάννης: Δίνουμε τη μάχη του ψηφοδελτίου. Εμείς όλοι οι υποψήφιοι είμαστε η 2η επιλογή μετά το ψηφοδέλτιο.

  -Γ. Κρεμλής: Θα διοργανώσουμε την καλύτερη ελληνική προεδρεία, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην επόμενη ευρωβουλή θα στείλουμε την ισχυρότερη Ελλάδα.

  -Σ. Κυμπουρόπουλος: Θέλω να δώσω μάχες σε μία Ευρώπη που πρέπει να έχει κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα απέναντι σε όλους. Την ώρα που οι δυνάμεις οπισθοδρόμησης μας θέλουν στάσιμους, εμείς θέλουμε περισσότερη συμμετοχή, περισσότερη Ευρώπη. 

  -Ελ. Κυρίτση: Η συμμετοχή μου είναι μία μεγάλη πρόκληση. Για να βοηθήσω την κοινωνία να προσαρμοστεί για το κλίμα της τεχνολογικής ανάπτυξης. Θέλω να σταματήσει το brain drain. Μπορούμε να κάνουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος ιστορικές επιτυχίες.

  -Γ. Κύρτσος: Είμαστε μεταξύ νίκης και θριάμβου. Δίνουμε μία ωραία μάχη. Τη μάχη για περισσότερη Ευρώπη. Να σταθούμε στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου πολίτη.

  -Β. Λαζαράκου: Συμμετέχω στις ευρωεκλογές, γιατί πρέπει να προστατεύουμε την Ευρώπη από το λαϊκισμό. Χρειάζεται διεκδίκηση και συμφωνίες. Όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε ρους στόχους της πατρίδας μας.

  -Α. Μαλλιάς: Την εμπειρία μου τη θέτω στην υπηρεσία του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Κ. Μητσοτάκη.

  -Κ. Μάρκου: Ενωμένες οι υγιείς ευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να δώσουν νέα τροπή στο ευρωπαϊκό όραμα. 

  -Μ. Μασουράκης: Πρέπει να έχουμε επενδύσεις στην Ελλάδα. Πρέπει να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν το σχέδιο.

  -Μ. Μαυρομμάτης: Η ομάδα της ΝΔ είναι εκείνη που θα δώσει τη μεγάλη μάχη, για να κερδίσει ό,τι έχασε η Ελλάδα. Ο Κ. Μητσοτάκης θα φέρει τη μεγάλη νίκη.

  -Δ. Μελάς: Αποτελώ μέρος της τεχνοκρατικής ομάδας του ευρωψηφοδελτίου. Το ευρωκοινοβούλιο, με το διευρυμένο ρόλο, θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ελπίδα για την Ευρώπη.

  -Β. Μιχαλολιάκος: Είναι η πιο σημαντική μάχη που έχω δώσει μέχρι τώρα. Δε θα οδηγήσει μόνο σε μία μεγάλη νίκη, δε θα συρρικνώσει μόνο το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μία νίκη που θα αναδείξει τη νέα και μεγάλη Νέα Δημοκρατία. 

  -Α. Μπλέτα: Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι οι πιο σημαντικές. Όχι μόνο γιατί θα αποτελέσουν το πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές. Αλλά, γιατί κρίνονται όλα τα μεγάλα ζητήματα.

  -Γ. Ξηραδάκης: Είμαι υπερήφανος που είμαι ο πρώτος σε ευρωψηφοδέλτιο άνθρωπος της θάλασσας. Όπως είμαστε στη ναυτιλία, έτσι πρέπει να γίνουμε παντού. Να φέρουμε εργασίες. Να φέρουμε επιχειρηματικότητα.

  -Γ. Πάιδας: Θέλω ως εκπαιδευτικός να δώσουμε τη μάχη για μία σύγχρονη δημόσια Παιδεία. Ως πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ θέλω να πω ότι δίνουμε αγώνα για μία σύγχρονη και εκσυγχρονισμένη δημόσια διοίκηση. Που θα είναι στην υπηρεσία του πολίτη. Με αξιοσύνη, αξιολόγηση και αξιοκρατία.

  -Ελ. Παναγιωταρέα: Η ΝΔ διεκδικεί τη θετική ψήφο των πολιτών. Με συγκεκριμένο και αξιόπιστο πρόγραμμα.

  -Κ. Σαραντάκου: Η υπερψήφιση της ΝΔ στις ευρωεκλογές είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να έχει η Ελλάδα καλύτερη εκπροσώπηση στην Ευρώπη.

  -Μ. Σπυράκη: Ο Κ. Μητσοτάκης θα αναβαθμίσει τη δημόσια Παιδεία. Η Ευρώπη μπορεί να φέρει δουλειές. Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μία ισχυρή κυβέρνηση. Που θα κάνει την Ελλάδα πρωταγωνίστρια.

  -Π. Σταθακοπούλου: Πολιτισμός είναι ένας τόπος που μπορεί να συναντηθούν όλοι οι Έλληνες.

  -Ν. Τζαβέλλα: Στις 26 Μαΐου θα έχουμε μία μεγάλη νίκη. Θα σηματοδοτήσει και τη μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών.

  -Μ. Τριανταφυλλοπούλου: Τουρισμός και αγροτική ανάπτυξη. Είναι δύο τομείς που μπορεί να φέρουν ανάπτυξη και δουλειές. Πάμε για μία Ελλάδα που μας αξίζει.

  -Αγ. Τσελέντης: Δίνουμε τη μάχη της φανέλας. Όλοι αγωνιζόμαστε για τη φανέλα. Είμαι εξοργισμένος γιατί ξεπουλήσαμε τη Μακεδονία μας. Που βλέπω να κατηγορείται η αριστεία. Που βλέπω τους ρουβίκωνες να καταλαμβάνουν τα γραφεία μας.

  -Β. Φλέσσα: Η Δύση έχει οικοδομηθεί με τις ελληνικές κλασσικές αξίες. Οφείλουμε να βγούμε στο σύγχρονο κόσμο με υπερηφάνεια. Να εργαστούμε με ευπρέπεια. Όχι με νοσταλγία για αυτό που ήμασταν κάποτε, αλλά με ευθύνη. 

  Διαβάστε ακόμα:

  - ΝΔ: Το ευρωψηφοδέλτιο δείγμα γραφής των ψηφοδελτίων της εθνικής κάλπης

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ