Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Σεπ-2018 19:13

  Κ. Σκρέκας: Ο κ. Σταθάκης οφείλει να καταθέσει τη σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της EDS Σκοπίων

  Κ. Σκρέκας: Ο κ. Σταθάκης οφείλει να καταθέσει τη σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της EDS Σκοπίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ο κ. Σταθάκης θα όφειλε να έχει καλύτερη μνήμη. Από τις 12 Ιανουαρίου 2018 και από το βήμα της Βουλής, είχα προσωπικά εκφράσει έντονους προβληματισμούς και είχα θέσει ερωτήματα αναφορικά με την πρόθεση της ΔΕΗ να εξαγοράσει την εμπορική ενεργειακή εταιρεία EDS Σκοπίων. Η εταιρεία αυτή ήταν συμφερόντων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων", δήλωσε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας για την εξαγορά της εμπορικής ενεργειακής εταιρείας EDS Σκοπίων από τη ΔΕΗ.

  Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι πέρα από την σκοπιμότητα μιας τέτοιας επενδυτικής κίνησης "οι εύλογες ανησυχίες μας είχαν να κάνουν και με τον χρόνο επιλογής της συγκεκριμένης εξαγοράς, κατά την κορύφωση της διαπραγμάτευσης Ελλάδος και Σκοπίων".

  Ο κ. Σκρέκας τονίζει ότι ο κ. Σταθάκης οφείλει άμεσα να καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων τη σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της EDS Σκοπίων.

  "Οι πολίτες απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτή την υπόθεση", συμπληρώνει στη γραπτή του δήλωση στην οποία παράλληλα παραθέτει την παρέμβασή του για το εν λόγω ζήτημα κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής στις 12 Ιανουαρίου 2018.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ