Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 09-Σεπ-2017 10:28

    Αλ. Τσίπρας: Στόχος να βγούμε από την κρίση τον Αύγουστο του 2018

    Αλ. Τσίπρας: Στόχος να βγούμε από την κρίση τον Αύγουστο του 2018
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:24

    Στον στόχο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση τον Αύγουστο του 2018, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη διεθνή έκθεση. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.

    Η διοίκηση της ΔΕΘ διατύπωσε το αίτημα για ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της και ο πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά και είπε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση της ΔΕΘ.

    "Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου" είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα.

    Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει πόσες είναι οι συμμετοχές στη φετινή 82η ΔΕΘ και έδειξε ενδιαφέρον για τα κινέζικα φαναράκια με τα οποία έχει στολιστεί η έκθεση και το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

    Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ