Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 07-Απρ-2017 15:14

    ΝΔ: Η παράσταση της κυβέρνησης έλαβε τέλος

    ΝΔ: Η παράσταση της κυβέρνησης έλαβε τέλος
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:37

    Για κυνική ομολογία της κυβέρνησης πως κόβει συντάξεις και αφορολόγητο κάνει λόγο η οδός Πειραιώς.

    Φέρνοντας στο προσκήνιο την περιλάλητη εδώ και λίγη ώρα φράση του κεντρικού διαπραγματευτή της συγκυβέρνησης, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με την οποία "τα μέτρα θα δυσαρεστήσουν τον ελληνικό λαό", η Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου της, Βασίλη Κικίλια, τονίζει την κυνική, όπως τη χαρακτηρίζει, ομολογία των ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων πως κόβουν συντάξεις και μειώνουν το αφορολόγητο.

    "Η παράσταση της κυβέρνησης έπεσε με μία δήλωση: ”Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τα μέτρα θα δυσαρεστήσουν τον ελληνικό λαό”. Τόσοι χαμένοι μήνες, που κόστισαν δις στην πραγματική οικονομία, για να ομολογήσει κυνικά η κυβέρνηση των κ. Τσίπρα – Καμμένου, ότι κόβει συντάξεις και μειώνει το αφορολόγητο. Καλό Πάσχα στους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.        Ας πάνε τώρα στις περιφέρειές τους, να εξηγήσουν στους Έλληνες πώς η αύξηση των συντάξεων και του αφορολόγητου και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μετατράπηκαν σε υπερφορολόγηση, περικοπές και φτώχεια", επεσήμανε, σε δήλωσή του, ο κ. Κικίλιας.

    Α. Γεωργιάδης: Aν δεν κλείσει η αξιολόγηση η χώρα θα καταστραφεί

    Απολογισμό των αποφάσεων του Eurogroup έκανε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    "Θέλω να κλείσει η αξιολόγηση. Αν δεν κλείσει η χώρα θα καταστραφεί" δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

    Όσο αναφορά στα αντίμετρα ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ ήταν σαφής, πως τα αντίμετρα θα ισχύουν όσο ξεπερνάμε το 3,5%.

    Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε για μία καλή συμφωνία για το χρέος και πρόσθεσε πως "η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε πετύχει μια πολύ καλή συμφωνία για το χρέος από το Νοέμβριο του 2012".

    Τέλος, εξαπολύοντας επίθεση προς την κυβέρνηση τόνισε πως "λόγω της Κυβέρνησης και Καμμένου θα είμαστε κατά 27 εκατ ευρώ φτωχότεροι".

    Μαξίμου: Η ΝΔ εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί έκλεισε τη συμφωνία

    "Βέρτιγκο" που δεν έχει προηγούμενο καταλογίζει στη ΝΔ το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από το θέμα της συμφωνίας.
     
    "Το βέρτιγκο της ΝΔ δεν έχει προηγούμενο", αναφέρει συγκεκριμένα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και σημειώνει: "Μέχρι χθες ήθελε να κλείσει η συμφωνία χωρίς καμιά διαπραγμάτευση, και ζητούσε "τόσα και άλλα τόσα μέτρα". Σήμερα που επιβεβαιώθηκε ο μηδενικός δημοσιονομικός αντίκτυπος των μέτρων και η επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας, η ΝΔ στέρεψε από επιχειρήματα και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί έκλεισε τη συμφωνία".
     
    Κατόπιν αυτών, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει για την αξιωματική αντιπολίτευση: "Έμεινε με το διαρκές αίτημα των εκλογών, για να επιβεβαιώσει το φόβο των ίδιων των στελεχών της ότι καταντούν γραφικοί".

    Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ