Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 05-Ιαν-2017 10:56

    Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των σταθμών

    Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των σταθμών
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Άμεση και σε υψηλούς τόνους ήταν η αντίδραση  του Μαξίμου στην επίθεση που εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στον Αλέξη Τσίπρα. 

    "Ο Πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών", διαμήνυσαν σχετικά κυβερνητικές πηγές. 

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μέσω του ΣΚΑΙ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε δηκτικά για τον Α. Τσίπρα πως έχει να τον συναντήσει δυο χρόνια. 

    "Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει" τόνισε. 

    "Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου".

    Ν.Ζορμπά

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ