10:14 22/01
Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος Ροντρίγκες έλαβε πρόσκληση να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο
Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη Βενεζουελάνου ηγέτη στις ΗΠΑ εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14.08
Οργή και αιφνιδιασμός επικρατεί στο Μαξίμου για την αρνητικιή στάση που τήρησε ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με την υπαγωγή της εταιρείας "Μαρινόπουλος" στο άρθρο 99.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι: "Για εμάς η υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 ήταν μια λύση για την προστασία των εργαζομένων, των πιστωτών και της αγοράς εν γένει, προκειμένου τουλάχιστον να αποφευχθεί το ντόμινο. Η στάση του προέδρου του ΝΣΚ , του οποίου εισήγηση υπήρξε αρνητική, μας αιφνιδίασε δυσάρεστα. Πρόκειται για τίναγμα στον αέρα".
Οι ίδιες πηγές, μιλώντας στο Capital.gr, απέδωσαν τη στάση του Προέδρου του ΝΣΚ σε απόπειρα ευθείας υπονόμευσης της Κυβέρνησης καθώς: "Όπως αντιλαμβάνεστε όλο το αρνητικό κλίμα που δημιουργείται στην αγορά το χρεώνεται η κυβέρνηση".
Ν. Ζορμπά