Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 23-Ιουν-2016 18:07

    Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας δεν ξεκαθάρισε τις απόψεις του

    Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας δεν ξεκαθάρισε τις απόψεις του
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Ο κ. Τσίπρας δεν ξεκαθάρισε τις απόψεις του, δεν παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Θα έλεγα ότι η συζήτησή μας ήταν περισσότερο διερευνητική. Εμείς έχουμε παρουσιάσει τις προτάσεις μας και για τη συνταγματική αναθεώρηση και για τον εκλογικό νόμο", ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. 

    Παράλληλα, η κ. Γεννηματά, πρόσθεσε ότι: "Η  συζήτηση για τα θέματα αυτά,  όπως καταλαβαίνετε, χρειάζεται ανοιχτά χαρτιά και ειλικρινείς προθέσεις. Έτσι λοιπόν, αν και όταν, η Κυβέρνηση παρουσιάσει δημόσια και επίσημα μια ολοκληρωμένη πρόταση, τότε θα τοποθετηθούμε. 

    Τμηματικά, με δόσεις, εκλογικό νόμο εμείς δεν θα ψηφίσουμε". 

    Τόνισε ωστόσο ότι: "Σε κάθε περίπτωση, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγει η συζήτηση από τα καθημερινά προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας, προβλήματα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει δημιουργήσει".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ