Συνεχης ενημερωση
Από σήμερα, 30/3/2010, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 225.380.709 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εμπορικής Τράπεζας που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 512.228.885 κοινές μετοχές.
Από σήμερα επίσης εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 114.893.452 νέες (ΚΟ) μετοχές της Altec που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,34 ευρώ. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας, που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 215.246.452 (ΚΟ) μετοχές.
Εισάγονται επίσης σήμερα προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 28.183.819 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας Εικόνα-Ήχος που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 45.457.464 (ΚΟ) μετοχές.
Διαγραφή από το ταμπλό για SingularLogic
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 545/24.03.2010 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές της εταιρίας SingularLogic, που τελούν υπό καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης, διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
-
15:15 ΥΠΑΜ Ρωσίας: Δεν είχαν προγραμματιστεί επιθέσεις σε στόχους στην Πολωνία - Έτοιμος για συζητήσεις με το πολωνικό υπ. Άμυνας
-
15:06 IAEA: Η συμφωνία με το Ιράν περιλαμβάνει "όλες τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές"
-
14:56 Ισραελ Κατς: Οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν "πουθενά να κρυφτούν"
-
14:51 Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι"
-
14:49 Η Γερμανία υποστηρίζει την Πολωνία στην επίκληση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
14:48 Κ. Πιερρακάκης: Τα 3,9 δισ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής την τελευταία 2ετία είναι το μέρισμα που επιστρέφουμε στους πολίτες
-
14:41 Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Βρετανό πρέσβη με επίκεντρο την ενίσχυση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Ηνωμένου Βασίλειου
-
14:38 ΚΕΠΕ: Βελτίωση δύο δεικτών για τις προσδοκίες στην οικονομία
-
14:37 Στην Αθήνα το F-4 της Euroleague το 2026
-
14:37 Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - Ζήτησε ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945"
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - Ζήτησε ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" (102)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (35)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (34)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (15)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (15)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
