Συνεχης ενημερωση
Και ξαφνικά η «ξεχασμένη» μετοχή της Δομικής Κρήτης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συνεδρίαση όπου 195 τίτλοι υποχωρούν, «κλείδωσε» στο +19,51% φθάνοντας τα 0,98 ευρώ. Η μετοχή από τα χαμηλά του περασμένου Ιουνίου (0,36 ευρώ) έχει σημειώσει άνοδο +172%.
Στην αγορά εδώ και καιρό έχει ακουστεί ότι η Δομική Κρήτης συζητά με άλλους παίκτες (τοπικούς και μη) του κλάδου ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Να θυμίσουμε ότι η Δομική ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ράλι το 1999 και ο βασικός της μέτοχος διατηρούσε καλές σχέσεις με αρκετούς παράγοντες της χρηματιστηριακής αγοράς. Η εταιρεία ελέγχεται από την οικογένεια Συνατσάκη (κατέχει το 62,11%), ενώ συμμετοχή διαθέτει και η Alpha Bank (5,88%). Πρόσφατα σε κοινοπραξία με την Έδραση ανέλαβε την κατασκευή Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου (26,4 εκατ. ευρώ), σε συνεργασία με τη Χρ. Κωνσταντινίδης εργασίες προϋπολογισμού 5,2 εκατ. ευρώ στο λιμάνι Λαυρίου και μέσω της θυγατρικής της Δομική Βιομηχανική έργο 1,1 εκατ. ευρώ στο λιμάνι Ρεθύμνου.
-
00:05 Το Ιράν είναι ευάλωτο - Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ;
-
00:05 Η πορεία που δεν χωρούσε στα παλιά κουτιά
-
00:05 Ένα είναι το νέο κόμμα
-
00:04 Sustainability & ESG: Ανασκόπηση 2025 και Τάσεις για το 2026
-
00:04 Ο "Υπαρκτός Συνδικαλισμός": "Θέληση μείον Νόηση, ίσον Χυδαιότητα"
-
00:04 Το κόστος ενέργειας στη βιομηχανία χρειάζεται απαντήσεις
-
00:03 Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της;
-
00:02 Αφήστε τους μεσαίους - Με τους μικρούς τι θα κάνετε;
-
00:01 Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού
-
13/01 ΗΠΑ: "Πράσινο φως" για εξαγωγές τσιπ H200 της Nvidia στην Κίνα
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Μεγάλη μείωση του αριθμού των Συνταγματαρχών
-
Το Ιράν απελευθέρωσε ελληνόκτητο τάνκερ μετά από δύο χρόνια
-
Πώς απαντά η Κίνα στον Τραμπ για το Ιράν
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν
-
Τραμπ: "Την κάτσαμε" αν το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώσει τους δασμούς - Θα κοστίσει "εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια"
-
Γερμανία: Απαγγέλλει κατηγορίες σε Ουκρανούς για σχέδιο πυροδότησης δεμάτων, για λογαριασμό της Ρωσίας
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
Euroxx: Bullish για την Ελλάδα και το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2026 - Τα 8 top picks
-
Συντριβή λιβυκού αεροσκάφους στην Τουρκία: Το μυστήριο με την Κύπρια αεροσυνοδό που ήταν να επιβιβαστεί στο Falcon – Την ανέκρινε η MIT
-
Μπορούμε καλύτερα (94)
-
Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τα οφέλη για την Ελλάδα - Δυνατότητες ανάπτυξης για ελληνικές εξαγωγές και μηχανισμοί προστασίας αγροτών (51)
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν (41)
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα (30)
-
Εκρηκτική ζήτηση για το 10ετές ομόλογο - Αντλήθηκαν 4 δισ. ευρώ με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 51 δισ. (23)
-
Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια (23)
-
Περαιτέρω άνοδος του πληθωρισμού στο 2,6% τον Δεκέμβριο - Ανατιμήσεις 13,1% στο κρέας και 8,4% στα ενοίκια (19)
-
Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών: Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία η Μ. Καρυστιανού - "Δεν θα γίνουμε όχημα προσωπικών φιλοδοξιών" (16)
-
Ιράν: Η χήρα του Σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές (12)
-
Κ. Μητσοτάκης: Περισσότεροι δικαιούχοι χαμηλής τιμής ρεύματος - Τέλος στον Ειδικό Φόρο στο πετρέλαιο για τους αγρότες (12)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ