Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 28-Μαϊ-2009 17:52

    Μυτιληναίος- Conf. Call N.2: Κοντά στα επίπεδα του 2008 αναμένονται τα μεγέθη του 2009 για ΜΕΤΚΑ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Απαντώντας σε ερώτηση αναλυτή, ο επικεφαλής της ΜΕΤΚΑ, Γιάννης Μυτιληναίος ανέφερε πως σε γενικές γραμμές αν δεν υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις των αναμενομένων, τα μεγέθη της ΜΕΤΚΑ στο 2009 θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, μείον 20-30 εκατ. ευρώ από το τζίρο, λόγω των καθυστερήσεων στο project για το Αλιβέρι.  

     Για το Αλιβέρι, ο κ. Μυτιληναίος εξήγησε πως η τελευταία ενημέρωση που είχε από τη ΔΕΗ ήθελε το έργο να ξεκινά στα τέλη Μαΐου, που προφανώς δεν έγινε, και πλέον περιμένει το έργο να ξεκινήσει μέσα στο Ιούνιο. Η επίδραση από τις καθυστερήσεις από Αλιβέρι και το κόστος είναι τμηματικό σε σχέση με το κόστος που αντιμετωπίσει ημερησίως η ΔΕΗ. 

    Ο κ. Μυτιληναίος τόνισε πως η ΔΕΗ κάνει ότι μορεί για να το λύσει, και δεν είναι σε θέση ο ίδιος να προσδιορίσει το πότε θα ξεκινήσει. Αν όλα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, εκτιμά πως η επίδραση θα έχει μικρή επίδραση στα μεγέθη του έτους και συγκεκριμένα στα 20-30 εκατ. ευρώ στο τζίρο.

    Αναφορικά με το Κόρινθος Power, επισήμανε πως προχωρά χωρίς πρόβλημα.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ