Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 10-Νοε-2008 10:17

    Σήμερα τα μεγέθη της Motor Oil

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Κέρδη μετά από φόρους ενισχυμένα κατά 4,5% εκτιμούν οι αναλυτές πως θα εμφανίσει η Motor Oil στο 9μηνο του 2008, με βάση δημοσκόπηση του Bloomberg.

    Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Securities, σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση τα κέρδη μετά από φόρους αναμένεται να ανέλθουν στα 124,6 εκατ. ευρώ (σε σχέση με 123,6 εκατ. ευρώ που αναμένει η χρηματιστηριακή) με τα EBITDA να καταγράφουν άνοδο 2,7% στα 233,6 εκατ. ευρώ (σε σχέση με τα 227,2 εκατ. ευρώ που αναμένει η Eurobank Sec).

    Σε επίπεδο γ’ τριμήνου τα EBITDA αναμένεται να καταγράψουν πτώση 37% στα 44,5 εκατ. ευρώ (έναντι 38,1 εκατ. ευρώ που προβλέπει η Eurobank Sec), με κέρδη μετά από φόρους μειωμένα κατά 54% στα 15,4 εκατ. ευρώ (η Eurobank Sec τα τοποθετεί στα 14,3 εκατ. ευρώ).

    Η Eurobank Securities εκτιμά πως το γ’ τρίμηνο του έτους θα είναι «πιο αδύναμο» λόγω των αρνητικών επιδράσεων από τα πετρελαϊκά αποθέματα.

    Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι συνήθως η Motor Oil ανακοινώνει προμέρισμα με τα αποτελέσματα 9μήνου, ενώ προσθέτει πως με βάση τις εκτιμήσεις της το προμέρισμα θα διαμορφωθεί στα 0,20 ευρώ, στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα (όπως αναφέρει η εταιρεία δεν αλλάζει το προμέρισμα). 
     
    H Motor Oil αναμένεται να ανακοινώσει τα μεγέθη της σήμερα, Δευτέρα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.
     
    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ