Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 21-Μαϊ-2008 09:40

    Σωληνουργεία Κορίνθου: Που οφείλεται το "ασθενές" α΄ τρίμηνο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε τέσσερις παραμέτρους απέδωσε η διοίκηση της Σωληνουργεία Κορίνθου τα “ασθενή” αποτελέσματα α΄ τριμήνου, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές, σύμφωνα με το πρωινό report της Piraeus Securities.

    Ειδικότερα, η διοίκηση της Σωληνουργεία Κορίνθου φέρεται να απέδωσε την πορεία των μεγεθών κατά το πρώτο τρίμηνο τους έτους:


    -  Στην αύξηση του μεταφορικού κόστους


    -  Στην άνοδο των τιμών των καυσίμων και των πρώτων υλών

    -  Στην υποτίμηση του δολαρίου έναντι του ευρώ


    -  Το χαμηλότερο επίπεδο παραγωγικής δυναμικότητας σε μονάδα κατασκευής σωλήνων μέσης διαμέτρου.

    Για το πρώτο τρίμηνο του έτους, το κόστος των πρώτων υλών διαμορφώθηκε στο 84% του συνολικού κόστους των πωληθέντων αγαθών, ενώ το κόστος των φορτίων (μεταφορικό) ανήλθε στα 9,3 εκατ. ευρώ έναντι 6,4 εκατ. ευρώ πέρυσι.

    Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η διοίκηση της εισηγμένης επισήμανε πως το πρόγραμμα επέκτασης της εταιρείας σε προϊόντα ελικοειδούς ραφής (HSAW) ολοκληρώθηκε στο α΄τρίμηνο του 2008.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ