Συνεχης ενημερωση
Στην υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς για συμμετοχή στην πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή που έχουν προκηρύξει μέτοχοι που κατέχουν το 65% του χρηματιστηρίου της Λιουμπλιάνα προχώρησε η ΕΧΑΕ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Σπ. Καπράλος στο πλαίσιο του 6ου Banking Forum του Economist.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σπ. Καπράλος είχε αποκαλύψει πρώτα στο CapitalTV την πρόθεση της ΕΧΑΕ να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για το χρηματιστήριο της Σλοβενίας.
Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires η ΕΧΑΕ δεν είναι η μόνη από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια που ενδιαφέρονται για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στο χρηματιστήριο της Σλοβενίας, στο πλαίσιο της ενοποίησης των αγορών που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενδιαφέρον για την αγορά της Σλοβενίας έχουν εκφράσει και το Deutsche Boerse AG, καθώς και το αυστριακό Wiener Boerse AG.
-
26/12 Υεμένη: Ζητείται η παρέμβαση της Σ. Αραβίας απέναντι στους αυτονομιστές αντάρτες
-
26/12 Wall Street: Εβδομάδα κερδών σε ρυθμούς Santa Claus Rally
-
26/12 ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω έντονης κακοκαιρίας
-
26/12 Βουτιά άνω του 2% για το πετρέλαιο
-
26/12 Τραμπ: "Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ"
-
26/12 Reuters: Η Ρωσία τοποθετεί υπερηχητικούς βαλλιστικούς πυραύλους στη Λευκορωσία - Επιμένει στην πυρηνική απειλή
-
26/12 Γαλλία: Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε τρεις γυναίκες σε σταθμούς του μετρό στο Παρίσι
-
26/12 Εκτοξεύτηκαν τα μέταλλα: Πάνω από τα $77 το ασήμι, ρεκόρ για χρυσό - πλατίνα
-
26/12 Γερμανία: Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία - Συστήνει προσοχή στους ταξιδιώτες εν όψει Πρωτοχρονιάς
-
26/12 Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
Πλειστηριασμοί: Ποια "επώνυμα" ακίνητα άλλαξαν χέρια το 2025
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (23)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (14)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (11)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (6)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι την Κυριακή: Κορυφώνονται οι προσπάθειες για να κλειδώσει το ειρηνευτικό σχέδιο (2)
-
Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ