Συνεχης ενημερωση
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το placement στην Καλπίνης - Σίμος, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικές πληροφορίες του Capital.gr όπως είχαν δημοσιευθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν τρία "πακέτα" στην Καλπίνης - Σίμος μέσω του Χ.Α. στην τιμή των 3,36 ευρώ ανά μετοχή τα οποία αφορούν το 10,2% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης. Ειδικότερα, πέρασε "πακέτο" 900.000 μετοχών στις 15:34 (αφορά το 2,4% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), ενώ ακολούθησε "πακέτο" 1.740.000 μετοχών (αφορά το 4,7%) και ένα ακόμη 1.160.000 μετοχών (αφορά το 3,1%).
Σύμφωνα με πληροφορίες πωλητές των "πακέτων" είναι οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας κ. Καλπίνης και Σίμος. Με βάση τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας και όσον αφορά τους μετόχους που ελέγχουν άνω του 5% -πριν από το εν λόγω placement- εμφανίζονται οι κ. Καλπίνης Αθανάσιος με 19%, η κα Καλπίνη Ελβίρα με 11%, ο κ. Σίμος Παναγιώτης με 20,02% και η κα Σίμου Ειρήνη με 12%.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο placement που πραγματοποιεί η εταιρεία στη χρηματιστηριακή της καριέρα, ενώ όπως είχε αναφέρει το Capital.gr στόχος της εισηγμένης με το εν λόγω placement είναι να διεθνοποιηθεί το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.
-
00:05 Αντιπλημμυρική θωράκιση και άλλες απάτες
-
00:05 Η "βουβή" κρίση είναι ήδη εδώ
-
00:05 Το Σύνταγμα δεν είναι passe-partout
-
00:05 MSCI: Το Χ.Α. ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες
-
00:05 Το "πεντοχίλιαρο" του χρυσού
-
00:04 Το 5ο Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: Η αγορά παλιών σπιτιών περνάει στη φάση των 2 (!) τιμών πώλησης...
-
00:03 Γιατί η εκρηκτική άνοδος του ασημιού είναι σημαντικότερη από ό,τι δείχνει
-
00:02 Αξιολόγηση στο δημόσιο... Εδώ γελάνε...;
-
00:01 Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό
-
00:00 H Space X εξαγόρασε την xAI - Στα $1,25 τρισ. εκτιμάται η αξία ενόψει συγχώνευσης
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν
-
Νέος γύρος sell-off στα πολύτιμα μέταλλα - Σε ελεύθερη πτώση χρυσός και ασήμι (upd)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός
-
Φυσάμε το γιαούρτι
-
Σάλος με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου: Αυτή είναι η βίλα με πισίνα που νοικιάζει ως πολιτικό γραφείο με λεφτά της ΕΕ
-
Παρουσιάστηκε η πλωτή εξέδρα USSPS στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας;
-
Η Metlen επιτυγχάνει ένα ακόμη ορόσημο στο πρόγραμμα φρεγατών πρώτης γραμμής
-
Τραμπ: Εμπορική συμφωνία με την Ινδία - Δεν θα αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο, μειώνονται οι δασμοί
-
Πώς ΔΕΝ έλυσε η Ουγγαρία το δημογραφικό (67)
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας; (57)
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν (36)
-
Πρεμιέρα για τα προεκλογικά διλήμματα που θα θέσει ο Κ. Μητσοτάκης: Ανοίγει η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με αξιολόγηση στο Δημόσιο και νόμο περί ευθύνης υπουργών (24)
-
Κυρ. Μητσοτάκης: "Μη κρατικά ΑΕΙ, αξιολόγηση στο δημόσιο, ευθύνες υπουργών, νέος τρόπος εκλογής ηγεσίας Δικαιοσύνης" (20)
-
Αιχμηρή δήλωση Ευ. Βενιζέλου για τις ανακοινώσεις Κ. Μητσοτάκη περι Συνταγματικής Αναθεώρησης (15)
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ (12)
-
Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό (10)
-
Αποχωρούν από την Νέα Αριστερά ο Ν. Μπίστης και αλλα 9 μέλη της ΚΕ (10)
-
Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την ατζέντα της συνάντησης με Ερντογάν (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ