Συνεχης ενημερωση
Η οριστικοποίηση της επιχειρηματικής συμφωνίας των Κυλινδρόμυλων Λούλη με την αυστριακή αλευροβιομηχανία Leipnik – Lundenburger Invest Beteiligungs AG για την πώληση του 60% των θυγατρικών εταιρειών της σε Ρουμανία και Βουλγαρία αποτελούσε είδηση πρώτου μεγέθους για την εισηγμένη και τους μετόχους της, αλλά μόνο έτσι δεν "γιορτάστηκε" στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
Δεν είναι και λίγο να πουλά η εταιρεία το 60% δύο θυγατρικών εταιρειών με τίμημα 50 εκατ. ευρώ και η αποτίμησή ολόκληρης της μητρικής να "πιάνει" μετά βίας άλλα τόσα.
Η συμπεριφορά της μετοχής αναδύει πάντως έντονη οσμή κερδοσκοπίας το τελευταίο διάστημα. Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας, η μετοχή των Κυλ. Λούλη ανέβηκε περίπου 15% από τα 3,50 στα 4 ευρώ.
Στα επίπεδα αυτά αίφνις οι αγοραστές εξαφανίστηκαν και προέκυψαν "καραβιές" ρευστοποιήσεων που μέσα σε τρεις συνεδριάσεις προκάλεσαν σοβαρές απώλειες στην μετοχή και δημιούργησαν εύλογα ερωτήματα.
Ιδιαίτερα λόγω του αυξημένου όγκου συναλλαγών που σε τρεις συνεδριάσεις προσέγγισε τα 820 χιλ. τεμάχια ή σχεδόν το 5% του μετοχικού κεφαλαίου. Όσο δηλαδή έχει συμφωνήσει να εκχωρήσει ο βασικός μέτοχος της εταιρείας στους Αυστριακούς στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμφωνίας.
-
18:58 Η Κροατία επαναφέρει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία
-
18:43 ΥΠΕΝ: Ο χάρτης με τα τέσσερα οικόπεδα σε Κρήτη και Πελοπόννησο όπου θα κάνουν έρευνες Chevron - Helleniq Energy
-
18:38 Ο Ερχιουρμάν ζητά λύση "win-win" στο Κυπριακό: Τουρκοκύπριοι και Τουρκία έχουν δείξει ότι θέλουν λύση
-
18:22 Η ινδική εταιρεία Reliance, ο μεγαλύτερος πελάτης της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι θα συμμορφωθεί με τις δυτικές κυρώσεις
-
18:15 Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κ. Μητσοτάκη για τη λειψυδρία στην Αττική - Τι συζητήθηκε
-
18:15 Ιταλικά δημοσιεύματα: Διαπραγματεύσεις για πώληση στον όμιλο Antenna της La Repubblica και ραδιοφωνικών σταθμών
-
18:13 Jumbo: Εξαγόρασε τη Ηerald 2 από την Eurobank έναντι 10,8 εκατ. ευρώ
-
17:58 Το πρωτοσέλιδο του Κεφαλαίου της 25/10/2025
-
17:58 Προς ολοκλήρωση η συμφωνία με την Τουρκία για τα Eurofighter, λέει ο CEO της Airbus
-
17:57 Ο "χάρτης" των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 31/10
-
Το ταμπλό γράφει 7, αλλά η αξία ξεκινά από 8,5
-
Ο Τραμπ απαντά στην "ψυχραιμία" Πούτιν για τις κυρώσεις: Χαίρομαι που αισθάνεται έτσι, θα δούμε σε έξι μήνες από τώρα
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
-
Madame Coco: Η τούρκικη αλυσίδα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο αλλά κλείνει στην Ελλάδα
-
Σημαντικό ορόσημο για τη Metlen στο πρόγραμμα των φρεγατών Belharra
-
Γιατί οι "27" δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Ρούμπιο: Η δύναμη ασφαλείας της Γάζας θα περιλαμβάνει χώρες με τις οποίες το Ισραήλ "αισθάνεται άνετα"
-
Μακρόν προς Ευρωπαίους: Να εξετάσουμε τη χρήση του ισχυρότερου εμπορικού "όπλου" της ΕΕ κατά της Κίνας
-
13ωρο, 4ήμερη εργασία και ψηφιακή κάρτα: Οι νέοι κανόνες στην εργασία
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς;
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς; (84)
-
Γιατί οι "27" δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (38)
-
Κ. Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Μακάρι η Τουρκία να άλλαζε άποψη για το casus belli - Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα SAFE (24)
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" (22)
-
Προειδοποίηση: Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ μοιάζει με φούσκα (19)
-
Στοπ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στους τουριστικά κορεσμένους προορισμούς ζητούν οι ξενοδόχοι (18)
-
Μια φθηνή χώρα, με ακριβά... ράφια (17)
-
Στην αγκαλιά του Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο τρεις διαφώνησαν με την πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση - "Απασφάλισε" ο Πολάκης (14)
-
Στα δικαστήρια προσφεύγει ο Χ. Δούκας για την ανάθεση της καθαριότητας του Άγνωστου Στρατιώτη σε ιδιώτη - Τι απαντούν κυβερνητικές πηγές και Ν. Δένδιας (13)
-
Ο Τραμπ απαντά στην "ψυχραιμία" Πούτιν για τις κυρώσεις: Χαίρομαι που αισθάνεται έτσι, θα δούμε σε έξι μήνες από τώρα (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ