Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 21-Φεβ-2007 09:35

    Βαλκάν: Αγορές από βασικούς μετόχους

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Διακόσιες εξήντα χιλιάδες μετοχές (ή το 1,3% του μετοχικού κεφαλαίου) της Βαλκάν Έξπορτ αξίας περίπου 750 χιλ. ευρώ έχει αποκτήσει από τις 9 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Βαλκάν και βασικός μέτοχος της μητρικής Μηχανικής Πρ. Εμφιετζόγλου.

    Όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Χ.Α. ο Πρ. Εμφιετζόγλου σταμάτησε τις αγορές μετοχών της Βαλκάν στις 15 Φεβρουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες αφού ξεκίνησε η δημόσια πρόταση της Μηχανικής για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Βαλκάν.

    Η δημόσια πρόταση τέθηκε σε ισχύ στις 13/2. Την ίδια ημέρα τα στοιχεία του Χ.Α δείχνουν ότι αγόρασε 15 χιλ. μετοχές της Βαλκάν, στις 14.2 ενημέρωσε ότι πραγματοποίησε αγορές άλλων 15 χιλ. τεμαχίων και στις 15/2 αποκτήθηκαν.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ