Συνεχης ενημερωση
Το έμπρακτο ενδιαφέρον της Biomar για τη Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες που αποκάλυψε το Capital.gr, αλλάζει τα δεδομένα για την εταιρεία του Kahka Bendukidze που βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.
Όπως ανέμεναν παράγοντες της αγοράς, η αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει η Δίας σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο προκειμένουν να εξευρευθεί λύση, οδεύει προς απόσυρση και υπό το πρίσμα της αρχικής συμφωνίας με τη Biomar και τις πιστώτριες τράπεζες αναμένεται να επιχειρηθεί εκ νέου προσφυγή στο άρθρο 99, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις της εισηγμένης εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών.
Το βασικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει γίνει αποδεκτό από όλες τις πλευρές προβλέπει κεφαλαιοποίηση χρεών, ενδιάμεση χρηματοδότηση και τοποθέτηση στελέχους ή στελεχών της Biomar και των τραπεζών στο μανατζμεντ της Δίας. Η Biomar που αποτελεί βασικό προμηθευτή της Δίας σε πρώτη ύλη (ιχθυοτροφές) εκτιμά πως η Δίας διαθέτει, παρά τις δυσχέρειες, προοπτικές ανάκαμψης και όπως προκύπτει στόχος δεν είναι να αναλάβει η ίδια τις τύχες της αλλά να καταστεί μέσω της αναδιάρθρωσης βιώσιμη η Δίας και στη συνέχεια μέσω της ανάδειξης της αξίας της να προσελκυστούν επενδυτές που θα αποκτήσουν ποσοστό του μετοχικού της κεφαλαίου.
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
08:51 Κέρδη στις ασιατικές αγορές - Κοντά σε ιστορικά υψηλά η Ιαπωνία μετά την αποχώρηση του Ισίμπα
-
08:36 Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών
-
08:33 Δεύτερη ημέρα της απεργίας των ταξί - Συγκέντρωση στις 10 και διαδήλωση με τα οχήματά τους
-
08:30 "Παράθυρο" για νέα θετικά μέτρα ανοίγει ο Κ. Μητσοτάκης
-
08:27 Δικαστικό "μπλόκο" στην απόφαση Τραμπ να απολύσει τη Λίζα Κουκ από το Δ.Σ. της Fed
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (11)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (1)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (1)
-
Επικρίσεις των ΗΠΑ για την επίθεση Ισραήλ κατά Χαμάς στο Κατάρ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
