Συνεχης ενημερωση
Σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση του Hilton στην Κύπρο φέρεται να βρίσκεται η MIG σύμφωνα με το κυπριακό INBusinessNews.
Με βάση το δημοσίευμα, ο όμιλος επιδιώκει την αποξένωση του ξενοδοχείου από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η όλη διαδικασία ανεστάλλη για ένα διάστημα λόγω των ραγδαίων και ακραίων οικονομικών εξελίξεων του Μαρτίου με τις γνωστές αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο.
Στη συνέχεια, η MIG φέρεται να αναθέρμανε την εκστρατεία εξεύρεσης επενδυτή για πώληση του Hilton Κύπρου, στην οποία μάλιστα συνέτεινε και ο Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA). Ο Οργανισμός έφερε σε επαφή τη MIG με δυνητικό επενδυτή από το Ντουμπάι δίχως όμως να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή η MIG βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του έτους.
Η τιμή που επιδιώκει να εξασφαλίσει η MIG για πώληση του Hilton ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, αναφέρει το INBusinessNews επικαλούμενο καλά ενημερωμένες πηγές επί του θέματος, τιμή η οποία μάλιστα έχει ψαλιδιστεί λόγω της οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η Κύπρος. Δεν θεωρείται, όμως, ακατόρθωτο η MIG να πωλήσει το Hilton Κύπρου σε τιμή μεταξύ 50 και 60 εκατ. ευρώ, όπως σημειώνεται.
Την ίδια ώρα πάντως το Hilton στην Κύπρο βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή δράση, ξεπέρασε την πρόσφατη εργασιακή αναταραχή με τους πλεονασμούς προσωπικού και τις απεργίες, ενώ έχει πλέον την καλύτερη εικόνα των τελευταίων ετών αφού και με τις πρόσφατες ανακαινίσεις άλλαξε ριζικά όψη κυρίως στον χώρο υποδοχής. Άλλωστε δαπανήθηκαν συνολικά 7 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία για αναβάθμιση του ξενοδοχείου.
Τέλως, αναφέρεται πως εάν τελικώς προκύψει συμφωνία με κάποιον επενδυτή για πώληση του ξενοδοχείουη MIG θα ολοκληρώσει τον κύκλο παρουσίας της στην Κύπρο.
-
09:50 Νέα "πυξίδα" αναζητεί η γερμανική εξωτερική πολιτική
-
09:44 Η Κίνα αντιτίθεται "σθεναρά" στις έρευνες της ΕΕ κατά των επιδοτήσεων
-
09:41 Βέμπερ κατά Όρμπαν: Δεν χρειαζόμαστε άλλους "εκπροσώπους Τύπου" του Πούτιν στην ΕΕ
-
09:41 Η Κίνα καταδικάζει την πώληση όπλων από τις ΗΠΑ στην Ταϊβάν - "Παραβιάζει την αρχή της 'μίας Κίνας'"
-
09:36 Μ. Βορίδης: Η κυβέρνηση εφαρμόζει πρόγραμμα ανάταξης του ΟΠΕΚΕΠΕ – Η αντιπολίτευση υπονομεύει την Εξεταστική
-
09:33 Ρωσία: Επίθεση στο Τσερκάσι της κεντρικής Ουκρανίας - 6 τραυματίες
-
09:30 Φοινικούντα: Νέα σύλληψη για τη διπλή δολοφονία - Παραδόθηκε ο 30χρονος που βρισκόταν στη Γερμανία
-
09:28 Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος
-
09:24 Καμπότζη: Κατηγορεί την Ταϊλάνδη ότι βομβάρδισε τη μεθοριακή πόλη Ποϊπέτ
-
09:15 Metlen: Νέα συμφωνία με την KNDS για σύγχρονα άρματα μάχης LEOPARD 2A8
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
-
Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (15)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (6)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (5)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (4)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (3)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (3)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (3)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (2)
-
Περισσότερα δεδομένα, χαμηλότερο κόστος: Τι δείχνει μελέτη της ΕΕΤΤ για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (2)
-
Βέμπερ κατά Όρμπαν: Δεν χρειαζόμαστε άλλους "εκπροσώπους Τύπου" του Πούτιν στην ΕΕ (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ