Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 22-Φεβ-2013 14:47

    Κινητικότητα στο ΙΑΣΩ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Έντονη κινητικότητα επικρατεί τον τελευταίο καιρό στους κόλπους του ΙΑΣΩ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ομίλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένους επενδυτές για την ενίσχυση της παρουσίας και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους.

    Οι πληροφορίες  θέλουν τη διοίκηση του ΙΑΣΩ να έχει έρθει σε επαφή και με επενδυτικά σχήματα και από την Τουρκία, η οποία αναπτύσσεται δριμύτατα στον τομέα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών. Οι επαφές φαίνεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

    Επισημαίνεται πως το ΙΑΣΩ είναι από τους βασικούς ενδιαφερόμενους για την εξαγορά του "Ερρίκος Ντυνάν", έχοντας ήδη καταθέσει μη δεσμευτική πρόταση για την απόκτησή του.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ