Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 05-Οκτ-2006 12:00

    Η Ιntracom επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Βουλγαρία

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    O διευθύνων σύμβουλος της Intracom κ. Άλεξ Μάνος και ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom Βulgaria κ. Γιώργος Ρούσσος ανακοίνωσαν χθες σε δημοσιογράφους της Βουλγαρίας τα σχέδιά τους για επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη γειτονική χώρα.

    Ειδικότερα, στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει τόσο τον τηλεπικοινωνιακό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ιδιαίτερη αναφορά για τη σημασία της ένταξης της Βουλγαρίας στην ΕΕ. “Στόχος της Intracom είναι να αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στη χώρα” δήλωσε ο κ. Ρούσσος.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η ρωσική Sistema απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο συμμετοχών και ως εκ τούτου η συνέργιες που αναπτύσσονται απαιτούν αύξηση της παραγωγής που θα κατανεμηθεί στις χώρες όπου ήδη έχει παρουσία η Intracom.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ