Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 11-Σεπ-2006 09:56

    Σε διαπραγματεύσεις τα ΕΛΠΕ για σερβικό διυλιστήριο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται τα ΕΛΠΕ με την αυστριακή OMV και την ουγγρική MOL ούτως ώστε να καταθέσουν από κοινού προσφορά για την απόκτηση του σερβικού διυλιστηρίου Nafta Industrija Serbije, όπως αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report, επικαλούμενη συνέντευξη του προέδρου της εισηγμένης.
     
    Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων αποκάλυψε πως η εταιρεία σχεδιάζει να εισέλθει στη ρουμανική αγορά, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
     
    Ο πρόεδρος επανέλαβε πως ο όμιλος επικεντρώνεται στην τρέχουσα επένδυση ύψους περίπου 2 δισ. ευρώ, καθώς και στην εξερεύνηση έξι πετρελαϊκών μπλοκ στην Λιβυή και στην Αίγυπτο. Σχετικά με το νέο εργοστάσιο ενέργειας, ο πρόεδρος σχολίασε πως λανθασμένα χτίστηκε στην Βόρειο Ελλάδα, και όχι στη Νότιο.    
    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ