13:46 04/11
Χρηματοδότηση ύψους 65 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκά έργα στην Ιταλία εξασφάλισε η Metlen
Tων Porto Torres και Casale Monferrato.
Θετική... γεύση άφησε το χθεσινό reverse roadshow που διοργάνωσε η Beta Χρηματιστηριακή. Χθες λοιπόν είχαν επαφές με... «λίγες και καλές» εταιρείες περίπου 20 fund managers κυρίως από τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να τοποθετηθούν στην ελληνική αγορά.
Πρόκειται για «στοχευμένα» funds ή τμήματα funds που επενδύουν, μεταξύ άλλων, σε χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Με πολύ καλή γνώση της αγοράς, τα συγκεκριμένα funds αναζητούν εταιρείες με ισχυρά θεμελιώδη, των οποίων οι τιμές διαπραγματεύονται σε ελκυστικό επίπεδο λόγω μακροοικονομικού περιβάλλοντος.
Χθες, ραντεβού με τους fund managers της GLG Partners, Greylock Capital Management, JP Morgan, Prince Street Capital, είχαν οι Motor Oil, Μυτιληναίος, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ και Intralot.