Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 30-Αυγ-2006 09:35

    Τα βλέμματα στη Lavipharm

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Στις 12.00 η διοίκηση της Lavipharm θα αρχίσει να δίνει τα επίσημα στοιχεία στους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με την επιχειρηματική διάσταση που θα έχει για την εταιρεία η κυκλοφορία στις ΗΠΑ του διαδερμικού της φαρμάκου.
     
    Σύμφωνα με τους αναλυτές η αγορά του συγκεκριμένου φαρμάκου στις Ηνωμένες Πολιτείες υπολογίζεται στα 1,2 δισ. δολάρια. Μεγέθη τα οποία κατείχαν μέχρι τώρα η Johnson & Johnson αλλά και η Myland.
     
    Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι η δεύτερη εταιρεία στα μέσα Αυγούστου έχασε το 20% της κεφαλαιοποίησης της στην αγορά της Wall Street όταν κι έγινε γνωστή η λήψη της αδείας κυκλοφορίας του διαδερμικού φαρμάκου από τη Lavipharm.
     
    Σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές η εταιρεία Dava αναμένεται να είναι ο διανομέας της Lavipharm στις ΗΠΑ. Ούτως ή άλλως από το όσα θα πει σήμερα η διοίκηση της φαρμακευτικής εταιρείας θα εξαρτηθεί και η συμπεριφορά της μετοχής η οποία τον τελευταίο καιρό καταγραφεί θεαματική άνοδο στη Σοφοκλέους.
    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ