Συνεχης ενημερωση
Αναζητείται ακόμη ο «τρίτος επενδυτής» στην Κλωστήρια Ναούσης, αφού η προγραμματισμένη για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση αναβλήθηκε. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η διοίκηση της εταιρείας, στη συνέλευση θα ανακοίνωνε τον πελάτη που εγγυήθηκε τα 10 εκατ. ευρώ για το ομολογιακό δάνειο που έλαβε συνολικού ύψους 16 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως η εγγύηση δόθηκε από την ελβετική τράπεζα Hoffman για λογαριασμό άγνωστου -μέχρι στιγμής- τρίτου επενδυτή.
Η προγραμματισμένη για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Κλωστήρια Ναούσης αναβλήθηκε για το επόμενο 15ήμερο καθώς δεν συγκεντρώθηκαν τα εκ του νόμου απαιτούμενα 2/3 (66%) του συνολικού αριθμού μετοχών. Έτσι, η αποκάλυψη της ταυτότητας του "τρίτου επενδυτή" θα πρέπει να περιμένει.
Από την εισηγμένη πάντως εκτιμούν ότι η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση από τη Fanco (θέμα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης) θα ληφθεί στη β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση (στη μεθεπόμενη με άλλα λόγια) στην οποία απαιτείται πλέον η παρουσία του 1/3 του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (33%).
-
15:04 Σε λειτουργία το νέο αναβαθμισμένο Πληροφοριακό Σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ"
-
15:00 ΗΠΑ: Προς βαθιά αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων - Τι προβλέπει το σχέδιο του Πενταγώνου
-
15:00 Ζ. Κωνσταντοπούλου: Τον προϋπολογισμό του 2026 καταθέτει μια κυβέρνηση απερχόμενη και τρομοκρατημένη
-
14:48 Η Γερμανία καταγράφει όλους τους χώρους - καταφύγια πολέμου
-
14:41 Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 δικαιούχους
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
14:23 Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Η κυβέρνηση έκανε σημαντικά βήματα, ελπίζουμε σε διάλογο και εκτόνωση μέσα στην εβδομάδα
-
14:15 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Καταδίκασε τη Ρωσία για καταστολή οργανώσεων που συνδέονταν με τον Ναβάλνι
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (66)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (31)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (22)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (18)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (13)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (11)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ